| clauss a întrebat:

Poate parea prosteasca intrebarea, aveti o perioada preferata cand credeti s au ati dat raspunsurile cele mai apreciate? la mine de exemplu cea mai buna si inspirata perioada e dupa amiaza ( am avut cele mai multe funde primite la raspunsurile de dupa 12). Si ca o curiozitate majoritatea intrebarilor le am pus seara.

Răspuns Câştigător
| matadoru a răspuns:

N-am o perioada preferata, insa parca simt ca dimineata dupa ce ma scol ma simt foarte fresh, am mintea limpede si pot sa gandesc mai repede.Sa fiu sincer, la inceput cand eram nou pe site faceam totul pentru o fundita, ma rugam de cei care puneau intrebarea sa-mi dea una.Insa acum, cu cat „am inaintat in varsta "pe acest site, mi-am dat seama ca funditele chiar nu conteaza si ca aici trebuie sa ajuti sau sa fii ajutat pentru ca nu este un joc sau un concurs.Si dupa cum a spus si androgin voturile si funditele se dau de nenumarate ori pe nedrept.

2 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Oricand gasesc o intrebare fie prea proasta fie prea buna ma loveste inspiratia in moalele capuluismug

| Vizitiul a răspuns:

Pentru mine nu conteaza funda, inteligentul sau folositorul. Adevarata satisfactie o ai, atunci cand omul iti este recunoscator printr-un mesaj privat sau direct pe site. Atunci simti ca ai fost de ajutor, atunci ai parte de un sentiment placut. Voturile se dau pe nedrept de multe ori.