| metallica666 a întrebat:

Poate sa existe doar relatii de prietenie intre o fata si un baiat? funda happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sexul e viata si viata e sex.Chiar daca exista prietenie intre doi oameni de sex opus are ca substrat atractia sexuala.E un fel de amagire prietenia.

12 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Da se poate!

| Bylok a răspuns:

Da bine inteles!

Eu am mai multe prietene, insa ma inteleg mult mai bine cu un baiat.El stie multe despre mine si pot vorbi deschis cu el fara sa-i ascund ceva.Este mult mai intelegator decat amicele mele.
Noi am fost indragostiti unul de celalalt, insa nu am fost impreuna si totusi am ramas buni prieteni(chiar daca mie imi mai place putin de el).

| Bondarel99 a răspuns:

Noua ne spune mereu diriginta ca nu pot exista.Pentru ca baiatul vrea mereu ceva de la fata...eu nu stiu ca am doar prietene fete.

| minnieee a răspuns:

Sigur ca poate sa existe si in plus o prietenie intre o fata si un baiat rezista mult mai bine fiindca nu exista concurenta care este mai frumos/frumoasa sau nu se vor putea indragosti de aceeasi fata sau acelasi baiat.Dar, toate sunt bune si frumoase pana cand unul dintre ei se indragosteste de celalalt dar sentimentul nu este reciproc si prietenia dispare.

| DEBrown a răspuns:

Bine inteles. Daca baiatul este gay.

| JomelaMaya a răspuns:

Da sigur ca poatethumbs upthumbs up

| DreamAutopsy a răspuns:

Nu
eu ma indragostesc repede laughing)

| DanDannn a răspuns:

Teoretic da,dar daca ar fi sa o luam pe plan sentimental, ei vor descoperi ca au mai multe in comun si ca se inteleg bine,si se vor placea in ciuda posibilelor defecte, vor fi impreuna si, dac ase vor despart nu vor mai fi prieteni buni, la fel ca inainte.

| Eva9610 a răspuns:

Eu cred ca dahappy.De ce sa nu existe?

| morenna_5487 a răspuns:

Parerea mea este ca nu poate sa existe prietenie strinsa dintr-o fata si un baiat...nici sub o forma.cum nu ai da esti atras. funda?

| BoboooBubuuu a răspuns:

Da normal. Nu trebuie neaparat sa fie gay. Unii sunt nebunii dupa fete si mereu incearca sa le sarute dar daca nu e asa atunci e bine si e doar prietenie.

| consiliervacante a răspuns:

Da, sigur, insa, la inceputul relatiei, doar daca unul dintre ei nu este atras fizic de celalalt. Daca aceasta conditie nu este indeplinita, mai devreme sau mai tarziu, unul dintre ei va dori mai mult si va actiona in consecinta, facandu-i avansuri celuilalt. Exista multe relatii de acest gen care au inceput ca o prietenie platonica si s-au finalizat cu o casatorie. Subiectul a fost tratat si in comedii romantice cunoscute, precum My Best Friend's Wedding, etc.