| dy a întrebat:

Poate sa-mi explice cineva de ce aprobarea raspunsurilor mele pe acest site dureaza peste 24 ore? Nu de alta, dar isi pierd toata eficienta si atunci... ce importanta mai are sa incercam sa ne-ajutam?!

Răspuns Câştigător
leonardk
| leonardk a răspuns:

Fiindca esti inca noua aici. Dupa ce vei convinge moderatorii de continut (raspunsurile tale sunt aprobate de minim 3 dintre ei) si administratorii, ca dai raspunsuri pertinente si folositoare, raspunsurile tale vor fi publicate instantaneu. Rabdare si intelepciune! Bun venit si succes!

6 răspunsuri:
| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Daca esti nou raspunsurile si intrebarile tale sunt mai intai verificate ca sa nu contina injuraturi, sa nu fie scrise gresit sau sa fie fara logica. Dupa un timp de verificare adminii acestui site iti vor permite sa pui intrebari si raspunsuri care vor aparea direct pe site.

Byehappy

| kayan a răspuns:

Salut!

si eu am avut aceeasi "problema"... ideea e ca primele 30 de raspunsuri (aproximativ) se modereaza. dupa aceea iti vor aparea pe site imediat, fara moderare...

stiu, e putin frustrant, insa cred eu ca merita sa astepti happy

spor!

| kenzo a răspuns:

Se spune ca asa este la inceput...si eu sunt in aceeasi situatie happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-si pierd nicio eficienta.Nu-i important sa raspunzi primul, important e sa fi de ajutor...probabil fiindca esti de putin timp pe site.Mai ai rabdare o zi, doua, apoi ti se aproba imediat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei zi cu ce ai vrea sa te ajutam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata nu e prea tarziu... pe unele site-uri dureaza 48, deci happy