anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate suna aiurea intrebarea mea, insa se adreseaza celor care cred in asemenea lucruri (superstitii) :
O femeie malefica, avand anumite puteri si care ma uraste pentru ca nu m-a putut cuceri si pentru ca nu ma supun ei,m-a amenintat azi printre injurii si jigniri ca "am sa-ti fac o surpriza cand te astepti mai putin. O sa o tii minte toata viata!" Ea a mai facut rau si altora, stiu din surse sigure.
Asadar, cum m-as putea apara de farmece sau blesteme?
Va rog frumos, nu luati in deradere intrebarea mea!

Răspuns Câştigător
| blueheart a răspuns:

Eu sunt superstitioasa dar nu in privinta acestor lucruri.Nu cred in vrajitoare, in vraji etc. Am auzit atatea lucruri despre vrajitoare, despre femei care fac magie neagra.

Iti trimit ceva. Poti citi daca esti interesat.
Eu cred doar in Dumnezeu. Imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu altceva.

http://www.spiritus.ro/PARAPSIHOLOGIE/vrajitoria.htm

| Quasimodo a răspuns (pentru blueheart):

Interesant ceea ce mi-ai trimis! Multumesc mult!
Sanatate, fericire si iubire!

| blueheart a răspuns (pentru Quasimodo):

Multumesc! La fel si tie.

9 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Nu o iau in deridere, aici in Romania e chiar improbabil sa nu fii blestemat macar o singura data in cursul vietii.
daca se pricepe sau se duce la vrajitoare poate sa-ti faca rau, dar pe de alta parte daca ti-e asa de frica de ea de ce nu incerci sa o imbunezi in loc sa dai bani apoi la mama Omida sa-ti dezlege de blestem (ceea ce nu se poate face, numai cine l-a pus pe tine poate sa te scape de el)?

| Quasimodo a răspuns (pentru thealchemist):

Multumesc pentru raspuns!
Problema s-a rezolvat intre timp... Am discutat civilizat cu ea si acum e OK. Mi-am cerut scuze pentru limbaj, si-a cerut scuze si ea si a recunoscut ca a gresit. Amenintarea respectiva ca imi va face o surpriza de o voi tine minte toata viata se referea la altceva, nu la farmece sau blesteme. A sunat la mine la locul de munca si a facut o plangere catre director cum ca eu o hartuiesc cu telefoane si ca o amenint, respectiv sa se ia masuri impotriva mea, pentru ca altfel va apela la politie. Faza cu hartuitul si amenintarile e exact invers, ea facea asta! I-am aratat directorului multele ei sms-uri salvate in telefonul meu, in care ma jignea si ma umilea. Iar directorul si-a dat seama ca nu sunt vinovat!
Referitor la blesteme, farmece, legaturi stiu ca e aproape imposibil a fi dezlegate. Doar cel care le-a pus ar putea-o face, dar nici el nu intotdeauna. Nu m-as duce niciodata la vrajitori, pentru ca majoritatea sunt escroci sau sarlatani!
O zi frumoasa, sanatate si fericire!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Biancays a răspuns:

Blonda laughing) uite, nu trebuie sa-i arati ca esti speriat sau ceva de genul, fi tu si spune-i sa-si vada de viata eiwinking

| Quasimodo a răspuns (pentru Biancays):

Multumesc! Incerc sa nu o mai bag in seama si sa nu ii mai raspund provocarilor!

Întrebări similare