anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Politisti sau doctori...
Ne salveaza sau ne omoara?

19 răspunsuri:
| miha_3376 a răspuns:

Politistii ne salveaza, iar doctorii ne omoara
viceversa:politistii ne omoara, iar doctorii ne salveazalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce sa-ti zic eu, mai criticule? Sa-ti zic ca sotul meu e doctor?

regis
| regis a răspuns:

Cu siguranta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde dacă ai nevoie de ei sau nu.

| asya a răspuns:

Doctorii clar ne salveaza! Imi vine sa innebunesc cand vad ca sar toti pe un doctor care a facut o greseala de cand practica aceasta meserie, dar pana atunci a salvat mii de vieti! Si ei sunt oameni...si gresesc... exact cum greseste o vanzatoare pretul total asa poate gresi si un medic in timpul unei operatii! Politia romana lasa de dorit! Coruptie cat incape...nu au cu ce sa ne omoare... dar daca avem bani au cum sa ne salveze!

cami
| cami a răspuns:

Ne baga in pamant.

| ing. a răspuns:

Hmm.cred ca ne omoara.sad
Deci, a aratat la stiri ca o femeie in varsta a lesinat din cauza caniculei din zilele acelea.Cand a venit ambulanta, femeia si-a mai revenit putin si a cerut un pahar cu apa.Va vine sa credeti ca cei din ambulanta nici macar apa nu aveau? oh go on
Asta e doar un mic exemplu, sunt prea multe altelelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@asya, ma faci sa rad... Politia e corupta si doctorii nu? Tu pe ce lume traiesti? Ce doctori ne salveaza? Am un prieten care era sa moara din cauza unor doctori. Inca nu am auzit cazuri de politisti care sa omoare... A... a fost ceva parca de curand, un politist l-a impuscat pe unul si motivul era stupid parca...nu imi amintesc exact.Ideea e ca nu se compara politia cu doctorii...Doctorii te omoara daca nu ai bani, clar. Nu vreau sa generalizez, vorbesc doar din propria experienta.
Doctorii, la fel ca si politistii, au salarii destul de mici.
Coruptia exista in toate institutiile statului.
"Coruptie cat incape...nu au cu ce sa ne omoare... dar daca avem bani au cum sa ne salveze!" vorbeai de doctori, nu?

| Silvia a răspuns:

In zilele noastre politistii ne omoaralaughing

| naya a răspuns:

laughingti se pare.mai degraba sistemul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Polițistul te apără, medicul te lasă fără bani!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Legiuitoarea, nu numai medicul te lasă fără bani. Trăim în România, nu uita. E țara tuturor posibilităților, atâta timp cât este vorba de rău. Acum nu sunt eu Mama Omidă să pot generaliza, mai ales în condițiile în care am "nimerit" și polițiști/doctori care chiar își făceau meseria fără a ține cont de grosimea portofelului. Dar asta nu înseamnă că n-am dat și de personaje de pe extrema cealaltă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună din nou.
Polițiștii nu iau bani zilnic, medicul te "păgubește" din oră în oră, dragă @ luchass!
Polițistul îți face casă în 2-3 ani, medicul îți face vilă într-un an.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună din nou.
Polițiștii nu iau bani zilnic, medicul te "păgubește" din oră în oră, dragă @ luchass!
Polițistul îți face casă în 2-3 ani, medicul îți face vilă într-un an.
Pa, pa.

| eek a răspuns:

Parerea mea e ca ambele exista in romania doar de forma.nici una nu ne ajuta in mod deosebit. exista doar pentru ca asa trebuie. doctorii nu te ajuta nici in ruptul capului fara sa la bagi milionul in buzunar la fiecare consultatie. iar politistii. fac orice ca sa te bage la racoare.asa ca .mai bine nu ne bazam pe ei...

| asya a răspuns:

@adina ma bucur ca te fac sa razi...macar fac pe cineva fericit! Draga mea daca ai patit-o tu sau ceva prieten de-al tau o data nu generaliza! Exact ce am spus anterior:salveaza o mie de vieti si pierd una si gata sunt pusi la zid! Tu de cate ori gresesti in viata? Ei nu sunt oameni sa gresasca? Pai normal ca sunt unii doctori corupti daca asa ii invata cu,, spaga" oamenii! Ce spui tu e o aberatie si anume:doctorii omoara oameni! Tu te gandesti ce s-ar intampla de nu ar exista doctorii, fie ei corupti sau nu? Si nu...in afirmatia mea vb de politia romana...pentru ca ei inchid ochii cand dau de bani! Cand merg la urgente zeci de oameni pe zi(ma refer si la cei grav raniti in accidente) crezi ca la intrare in spital le spun doctorii STOP banii jos si intrati in urgente?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@asya, nu generalizez.Am mai spus asta. Vorbesc doar din ce am patit eu sau cunostinte de ale mele. Daca nu ai bani, doctorii nu se uita la tine.Nu toti, ce-i drept, dar majoritatea asta fac. Degeaba sustii ca nu e asa.Vedem lucrurile diferit pentru ca, probabil, ne-am lovit de lucruri diferite. Nu m-am gandit niciodata sa dau bani unui politist ca am fost orpita la radar... Mi-am luat punctele si am multumit.Insa am dat bani doctorilor, cerandu-le cu disperare sa aiba grija de bunica mea. Nu au avut. Nici nu le-a pasat. Daca nu le-as fi dat bani nici nu s-ar fi uitat la ea.Habar n-ai in ce fel mi-au vorbit pana sa le dau bani... dupa, am fost cea mai buna.
In salonul in care statea bunica mea, in spital, era o batranica care chiar nu avea bani. De unde sa aiba? Din pensia ei mizera? Nici macar asistentele nu o bagau in seama si strigau la ea daca le chema.
Am unprieten care a avut un accident cu o motocicleta. A fost la spital si l-au trimis acasa, ca nu are nimic. Dupa 3 zile s-a dus la alt spital(unde a dat de alti doctori) si i-au spus ca putea sa moara, situatia lui era chiar grava.De asta spun ca nu generalizez, sunt si doctori buni, care au si suflet, din fericire.
Spui ca nu trebuie sa ii judecam dupa o greseala..."Draga mea", daca ti se intampla chiar tie acea greseala? Daca un doctor greseste chiar la tine? Mai e ok atunci sa greseasca? O greseala de a unui doctor inseamna o viata. Cand e vorba de viata altora e ok, dar cand se ajunge la a noastra parca nu ar mai avea voie sa greseasca, nu?
Raman la parerea mea.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sa nu generalizam, nu toti politistii sau doctorii iau bani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am mai spus ca nu generalizez...Am amintit doar de cazuri de care stiu, in care am fost implicata eu sau cunostinte de-ale mele. Din fericire, nu sunt toti la fel.