Sunt multe mancaruri vegane foarte gustoase si sanatoase si nu vad nimic rau daca unele imita la gust carnea.
Hmm. Sa inteleg ca imi urmaresti intrebarile si te-a deranjat intrebarea aceea despre smantana sau cum?
Stiu foarte bine parerea ta despre vegani si nici nu incerc sa ti-o schimb, dar nu sufera niciun animal daca cineva mananca mancare vegana care seamana la cum arata si la gust cu cea care nu este vegana. Cred ca asta e cel mai important.
Apropo, sunt foarte mirata ca nu mi-ai dat ignore ca si pe contul celalalt pe care ti l-ai sters dar sunt sigura ca o sa ai grija sa rezolvi problema asta.
E aproape comic ca tocmai tu sa vorbesti de urmarit. Stai fara grija, postarea asta nu are nicio legatura cu tine si habar n-am despre ce intrebare cu smantana vorbesti.
Nu ai de ce sa te miri ca nu te-am ignorat folosind acel buton, ma descurc foarte bine si fara el ca sa ignor pe cineva pe acest site si de aceea nu mai am pe nimeni in lista cu utilizatori ignorati.
As aprecia foarte mult daca nu mi-ai mai trimite mesaje. Nici aici, nici pe unde mai trimiti tu direct sau indirect. Sper sa intelegi o data pentru totdeauna ca nu ma intereseaza nici scuzele tale si nimic altceva in legatura cu tine ( desi credeam ca asta a fost destul de clar de mult timp).
Am inteles dar nu vreau decat sa asculti si varianta mea pana la capat. Stiu foarte bine ca am procedat foarte gresit atunci si nu mai pot schimba asta, dar eram intr-un fel disperata si pe moment nu mi s-a parut chiar asa.
Spunea vara ta ca in vacanta poate veniti si in Romania. Nu vreau decat sa vorbim putin fata in fata ca sa iti pot explica, chiar si daca poate o sa fie pentru ultima data. Nu cred ca iti cer asa de mult sau poate ca sunt iar prea egoista si nici nu imi dau seama.
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: