| chiftelutacrocanta a întrebat:

Porcul este cel mai infricosator animal de pamant,el semnifica candva frica mortii si lacomia, oamenii fiind neiubitori de adevar speriati de el ca tranmitea atata frica, au ajuns sa-l puna azi de sarbatori pe masa si sa-i admire gustul ca sa isi intareasca speranta si sa isi acopere teama mintindu-se ca e gustos.Adevarul e binecunoscut, porcul e ucigasul numarul doi pe planeta si carnea lui ucide si imbolnaveste milioane de oameni pe an.

Porcul este animalul diavolului, scopul lui este sa isi elimine materialele fecale si sa le manance inapoi ca sa isi distruga energia interioara.Materialele fecale sunt eliminate de o energie interioara pentru a nu distruge intestinele. Dupa ce materialele fecale sunt eliminate din intesinele porcului pe jos in cotet, ele, materialele fecale, sunt lipsite de energie si provoaca scarba.Scarba este o forma de teama,doar omul a numit-o scarba ca sa se ascunda de cuvantul teama. Porcul nu se teme de lipsa energiei, care inseamna lipsa lui Dumnezeu, asa ca mananca teama cu scopul de a-si distruge energia interioara.Pe langa asta porcul nu isi poate ridica capul spre cer, cerul fiind o sursa bogata de energie.II place sa stea in intuneric si sa se tavaleasca in materialele fecale, intunericul fiind lipsa energiei si materialele fecale sunt tot lipsa energiei.Cand e scos afara, fuge cu rapiditate de frica.Pe langa asta,porcii nu transpira,transpiratia este eliminata de energia corporala ca sa nu sufoce corpul, porcul insa se lupta cu energia si nu o lasa sa elimine transpiratia, care este tot o forma de teama care merge apoi mai departe in sangele oamenilor prin hrana si provoaca colesterol si alte boli.Partea buna este a porcul semnifica teama si energia se aduna in jurul lui,ca sa-l sperie,energia insemnand lucruri bune,bani,dragoste,casnicie lunga etc... In general acolo unde exista porci casniciile sunt lungi,oamenii sunt bogati, asta pentru ca energia incearca sa sperie porcii, adica raul si teama.

Bine zic? Voi ce credeti despre porci?

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Greşit, omul este cel mai înfricoşător animal de pe Pământ.

| RAY a răspuns:

Ca mar arunca daca ar putea, de asta nu ma insor sa nu ma mance o scroava

| OoBunnyoO a răspuns:

Sincera sa fiu, imi este destul de greu sa te urmaresc. Procul fie este animalul diavolului, deci prin urmare nu e bine sa il avem in casa, fie aduce bunastare si atunci e bine sa il avem in casa?

Oricum ar fi, mie imi plac porcii foarte mult. Mi se par foarte dragalsi si pe deasupra sunt foarte inteligenti. Chiar citisem acum cateva zile un studiu in care era sustinut faptul ca porcii ar putea fi mai inteligenti decat cimpanzeii si decat cainii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Porcii au scos tricouri faine pentru vara asta. 8->
https://www.porcporc.com/......y-t-shirt/

| Speed99 a răspuns (pentru anonim_4396):

"Acum totul suna frumos
Si tricoul cu PORC acum e bengos
Pica bine boss, poti sa-l porti si pe dos" smug

| anonim_4396 a răspuns (pentru Speed99):

La cat de lung este tricoul fii sigur ca-l port si pe dos. smug laughing

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Ma chifteluta, de ce spune toata lumea ca esti ciudat? Mie mi se pare o intrebare normala. Mie imi displac porcii. Mi se pare ciudat ca oamenii pot sa manance asa ceva. Mie imi e frica si de gaini, dar nu pot afla de ce. Tie iti e frica de gaini?

Răspuns utilizator avertizat
| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Niste animale gata sa iti scoata ochii cu ghearele si ciocul lor.