Nu.Nu este prea mare, dar trebuie sa porti ochelarii care te vor face mai interesanta si mai frumoasa.
Poi...doctorul la care ti-ai facut controlul nu ti-a spus? Eu nu stiu ptc nu am probleme cu ochii...
Poarta ochelari si mergi la control in fiecare an sa nu ai probleme mai grave.
Asa si asa... eu am -3 la stangu si -1, 5 la dreptu ...adica aveam ca nu mai port de 2 ani si mai mult ca sigur mi-au crescut
SweeTLemon ai primit mesajul meu la privat?(vreau s ma asigur k l-am trimis bine)
Destul de mare...eu am -1.5 la un ochi si -1.25 la celalalt si mi s-a spus ca e mare dar la tine ca e -2?
Cam mare...eu am -1.75 si -1.50(drept si stang)sa porti ochelarii ca daca nu ajungi mai rau...
Este destul de mare... dar poarta ochelari...Lasa-mi pe privat un mesaj cu id`tau pls :*
Este destul de marisoara... poarta ochelari...Eu am 0 la ambii ochi...lasa-mi pls un mesaj pe privat cu id`ul tau sa vb ceva :*
E o dioptrie medie. nu te impacienta si daca ai ochelari poartai cat mai rar posibil. si foloseste cateva exercitii ce le folosesc si eu de pe www.renuntalaochelari.com.
Foarte mare nu este dar in nici un caz nu te descurci fara ochelari.eu am -1, 75 si nu reusesc sa vad nici numarul autobuzului.pe viitor incearca sa iti faci control 1 data pe an, s-ar putea sa iti creasca repede dioptriile si sa iti dea dureri de cap.si daca ai 1 an fara ca dioptriile sa iti creasca te poti opera.
E destul de mare. depinde si ce varsta ai. daca ai pana in 20, e de rau... daca nu, nu trebuie sa iti faci griji prea mari pentru ca oricum dupa aceasta varsta nu prea mai cresc dioptriile