ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a întrebat:

Postez aici, pentru ca nu exista categoria "Sport".
Ce parere aveti despre anuntul echipei Ferrari de a-l numi pe Michael Schumacher ca inlocuitor al lui Felipe Massa pentru cursa de la Valencia? Si, probabil, pentru tot restul sezonului.

Răspuns Câştigător
| angela_4910 a răspuns:

Un inlocuitor pentru Massa se cerea dar Schumi? Come on... Nu avea nevoie de asa ceva. Un pilot tanar ar fi fost ideal, mai ales ca acest campionat este practic pierdut. Asa ar fi avut ocazia un tanar sa prinda experienta si eventual sa devina un potential candidat pentru viitoarele sezoane. Na!

7 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Hm. ce sa zic, nu auzisem anuntul asta. Tinand cont de stadiul in care se afla Massa este si normal sa fie inlocuit.

| Dara a răspuns:

Schumacher este un pilot excelent, cu experienta, deci Ferrari a facut cea mai buna miscare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut o poza de-a lui Massa dupa accident, nu stiu cum de a scapat cu capul intreg, am inteles ca acum poate sa mearga, slava domnului.nu ma asteptam sa il puna pe Schumacher, dar daca stau bine sa ma gandesc, este singurul care poate face fata cu brio.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 explică:

Avand in vedere ca in sezonul asta, masina Ferrari nu merge prea bine, sa vedem ce-i (mai) poate pielea. Sincer, am serioase indoieli. Cred ca un sportiv ar trebui sa se retraga fara sa mai revina dupa cativa ani. E ca si cum m-ai pune pe mine acum, la varsta mea, sa mai traversez Dunarea inot, cum faceam acum vreo 20 de ani.

| Dara a răspuns:

Eu cred ca nu e chiar asa de "trecut", dar vom vedea. Am sa-l urmaresc, desi am cam rupt legaturile cu formula 1(citesc doar stirile) de cand a murit Senna.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ferrari a cautat cea mai buna solutie. Michael Shumacher e un pilot foarte bun, are suficienta experienta pentru a obtine un rezultat bun si probabil Ferrari nu a avut alta alternativa.

| fzcsm a răspuns:

Sunt un mare fan al lui Schumi si abia astept sa-l vad din nou pe circuit! FORZZA SCHUMI! FORZZA FERRARI!