Da, am credinta ca oamenii pot deveni mai buni, desi pare utopie. Am cateva exemple in sensul asta, modul de viata al unuia s-a schimbat radical in urma unei experiente tragice care l-a incarcat in mod responsabil; un altul si-a reconsiderat atitudinea in urma unei experiente...inexplicabile pentru multi.
In bine nu... in rau da. Cei care reusesc intr-un fel sa se schimbe in bine sunt fie apostoli fie sfinti in devenire...
Totul este sa vrei@siwel. DA cunosc unul foarte bine-Acela sint eu, clipa de clipa lucrez la comportamentul meu.
Cunosc pe multi care si-au schimbat locul dar tot asa au ramas neschimbati si nici eu nu ma schimb mai in bine decat sunt.
In bine, e putin probabil. cred ca danbnz are dreptate, doar daca sunt sfinti in devenire poate
De regula, in urma unor evenimente tragice petrecute din vina noastra, daca suntem suficient de constienti, ne schimbam.Cunosc o persoana care, din cauza ca a socotit inofensiva o bere, a accidentat grav un trecator.De atunci n-a mai pus picatura de alcool in gura...
Mogiojojo întreabă:
Neimportant întreabă: