Iubita mea nu face pe victima din contra eu imi scot ochii sa nu plang cand ma bate, acuma cu altele nu stiu cum e, eu cand vb cu ele imi bag scot timpanele
Pentru că multe consideră că lumea se învârte în jurul lor. Cam așa au fost învățate de societate, să primească întotdeauna prea multă atenție.
Pentru ca exista propaganda feminista peste tot unde te uiti. Abureli cu discriminare a sexelor si alte onanii. Astea le da lor justificare sa incerce sa obtina mai multa privilegii. Si pentru ca oamenii sunt asa de slabi incat sunt incapabili sa accepte realitatea in formele ei pure, si aici nu includ doar fetele.
Majoritatea, nu toate. Eu, de exemplu, detest să victimizez și să văd persoane care fac asta. Eu cred că persoanele care victimizeaza fac asta pentru a fi în centrul atenției. Multe victimizeaza pentru că ele consideră că nu există egalitate, așa că vor să fie avantajate pentru simplul fapt că sunt femei. Atunci când nu sunt avantajate, adică când sunt tratate în mod egal cu bărbații, se simt discriminate. În prezent, majoritatea femeilor sunt libere să aleagă ce bărbați doresc și totuși, o mare parte din ele, aleg tot bărbați care nu le respectă, iar apoi tot ele se plâng că "bărbații sunt niște porci". Bine că există și excepții și că nu toate gândim așa .
O zi faină.