Poate. Daca te dezamageste.
Dar nici asa nu cred, o iubesti. Ii porti pica pentru ca ti-a facut ceva, dar s-o urasti...nu cred.
Daca nu se intampla "asta".ce?
Daca nu ajungi sa o urasti?
Mi se pare putin peste mana intrebarea.
Si asa. Am pus intrebarea in interes personal, deoarece am vrut sa aflu ceva important.
La intrebarea ta ca sa raspunda cineva trebuie sa fi iubit cu adevarat vreodata, eu am iubit si incercam sa o urasc dar nu puteam asa ceva
Daca urasti pe cineva anume, inseamna ca automat ai avut sentimente bune fata de acea persoana, parerea mea.
Aha. asta am vrut sa aflu. ''Ghinionul'' meu.
Probabil. Daca ea nu manifesta aceleasi sentimente. Iubirea se poate confunda foarte usor cu ura si cu alte sentimente. Am vazut un film cand cineva zicea asta
Eu am trait-o pe pielea mea.
Si te-a facut mai puternica
Mi-a deschis ochii. Pe lumea aceasta pot fi si persoane cu suflet negru si rece. Mi-am invatat lectia.
Nota 9.
Mersi Bogdanel! Apropo, aseara pe chat, nu stiam ca ai si o latura romantica.
A... dar ce am facut?
Cu ''visele'' ma uitucule
Pai am multe
''si sunt vise interzise, caci ma trezesc langa ce nu iubesc'' mai stii?
Asta tu ai zis-o...
Da. Si tu ai zis-o pe asta ''bun, hai ca poate ne vedem prin vise '' si dupa eu am zis partea mea
Seara sunt profund, ce pot sa spun
Oricine e ^_^
N-ai vazut totul
Suna dubios.
Suna profund
Si asa.
Poti sa fi mai explicita?
Da.
Păi nu, deoarece ai sentimente pentru acea persoană. În cazul meu...
Nu stiu daca tipul chiar a avut ''sentimente'', nu cred ca a avut habar cu ce mananca... gelozia a fost la mijloc
Te-ai despartit de iubitul tau?
Nu e vorba de iubitul meu. Suntem impreuna. Intrebarea aceasta a facut referire la un fost ''psiho''. Am vrut sa vad de ce s-a purtat asa cu mine. Mare lucru nu i-am facut, mai degraba el m-a dezamgit prin cuvintele pe care mi le-a adresat si tastat.
Aaa.
Cred ca ti-ai dat seama din intrebarile anterioare prin ce am trecut cu el.
Da!
Il vrei tu?
NU!
Nu. Iubirea se tranforma in ura. Ura nu e alta forma de a iubi. Daca urasti pe cineva nu inseamna ca iti este idiferenta, daca era asa nu dadeai 2 bani pe acea persoana. E ciudat si dificil de explicat
Foarte frumoasa. Asta i s-ar potrivi mai mult ''lui''.
Da poti, poti sa iubesti si sa urasti in acelasi timp, sa se creeze un amalgam de ganduri in creierul tau, iar cand esti fata in fata cu persoana respectiva in functie de ce gest face sau ce spune iti va veni fie sa il imbratisezi fie sa-l plesnesti
La ultima fraza nu prea as vrea sa iau parte.
anonim_4396 întreabă:
Anonymus101 întreabă: