| Elene8 a întrebat:

Poți rămâne însărcinată dacă eu sunt virgină însă el doar s-a jucat cu zona mea intimă,nu m-a atins cu penisul, doar s-a atins el puțin. Penisul nu a ajuns în zona mea intimă. Se poate să rămân însărcinată dacă el doar mi-a frecat clitorisul fără să bage degetele înăuntrul meu?

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu sunt sanse, poate folosi prezervativ daca vrea sa se joace fara penetrare in zona aceea.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este indicat sa va mai jucati la anisori atat de mici cu un penis in erectie, ca risti sa ramai gravida si habar nu ai ce ti se intampla.

| Furnicuta000 a răspuns:

Stiu ca esti mica dar e o intrebare penibila. Cum crezi ca ai putea ramane insarcinata in conditiile astea? Si cand o sa incepi sa ai contact cu el pun pariu ca o sa pui cate 10 intrebari din astea pe zi.
Pune-i un prezervativ si apoi puteti sa va jucati si chiar sa treceti la treaba si nu mai aveti stres. Asta daca nu se sparge, dar e putin probabil.
Avem nevoie urgenta de educatie sexuala in scoli

| Mindfulness a răspuns:

La 10 ani știți să postați dar sa va educați deloc! Nu ramai!

| Whitte a răspuns:

Oh, vad raspunsuri cu "nu".
Totusi, eram odata intr-un grup unde un medic ginecolog ne povestea cum a mers o fetisoara la ea pentru avort. Cand a consultat-o, a vazut ca e virgina. A intrebat-o cum s-a intamplat si a spus ca nu stie, ca doar s-au juct, etc. A refuzat-o. A timis-o sa faca sex cu baiatul ca sa o dezvirgineze.