Minciuna,ipocrizia,prostia,minciuna,falscitatea,bataia de joc, generalizarea, incapatanarea unora, ignoranta unora
Drimmero, arăți diferit. Ți ai făcut ceva la par?
A, ai un avatar nou ))
Ce pui tu sare pe rana, nu se prinde deloc avatarul asta cu ceea ce sunt eu,, 0 identificare.
Se amuza amunite persoane si personaje copios acum pe seama mea, dar ii prind eu la cotitura data viitoare, au crezut ca m-au facut.
Hmm... nu urăsc nimic. Pur și simplu ignor mincinoșii, proștii, ipocriții și tot ce a mai înșirat Ray mai sus. Nu-i accept în viața mea și în jurul meu, atâta tot.
Dacă urăști, te încarci aiurea cu negativitatea altora.
Sa fiu blocat in circumstante negative, cu persoane negative. De exemplu sa fiu obligat sa fac un proiect cu o astfel de persoana sau sa stau langa respectivul.
Oamenii prosti
Serialele turcești
Tipii care se machiaza
Falsitatea
Eu... (glumesc lol)
Urasc tot si pe toata lumea
Bineînțeles
Oamenii care "țineau la tine dar te-au uitat ca prin minune"
Înșelatul
Alcool, tutun
Persoanele închise la minte cu care nu îți poți permite sa faci o gluma.
Aproape toti ăștia care ți-au răspuns urăsc minciuna si ipocrizia.Deci se urăsc pe ei înșiși. Poate de aia sunt atat de mulți depresivi
Nuuuuu,uram doar ipocrizia venita din partea altora,suntem amnezici cand e vorba de ipocrizia noastra,cu toti suntem ipocriti uni mai mult alti mai putin,asta e natura umana,referitor la afirmatia ta, omul mereu ti a urat partea animalica, de asta sau inventat religile, legile, asa zisa moralitate etc
Ce te mai bagi tu singur in seamă...
1. Liverpool / Juventus / Steaua
2. Cocalarii
3. Manelele
4. Pe mine insumi ( )) )
5. Prostii, etnicii si tinerii din ziua de azi
1. Infidelitatea
2. Minciuna
3. Vremea dificilă ( prea frig/cald)
4. Trezitul prea devreme
5. Tantarii
anonim_4396 întreabă: