Sunt multe lucruri pe care nu le suport, dar 2 scarbe care imi vin acum in minte sunt:
1. Manchester United
2.Tottenham
Cmf Dimi, cum a fost mini vacanta ta?
De unde stii totusi ca am fost plecat?
Te-am spionat din cer
Bun răspuns )
Ai ajuns în Germania?
Am ajuns cu bine din pacate.
Eeee haide nu cred ca e atât de groaznic
Crezi ce vrei dar daca iti zic ce am facut de cand am venit...
Si ce anume nu suporti tu la viata asta? Daca pot sa adresez aceasta intrebarea prin intermediul unei alte intrebari.
Warning: black holes!
Destule!
Dă-i pace Bogda și tu ai fost adolescent cândva
Pai inca sunt. Oarecum. Nu sunt batran, nu, niciodata. "Bogdan nu imbatraneste, ci doar se maturizeaza".
Bai o sa îți ciordesc replica nu primești dreptul de autor
Este dintr-un film de comedie (printre preferatele mele), dar poate o sa dai de el candva si o sa iti aduci aminte.
Alcoolul și abuzul. Nu exista toleranta nici pentru una, nici pentru alta.
Atâta timp cât bei cu măsură în aşa fel încât să nu ajungi să faci cine ştie ce nebunii, nu văd ce rău face alcoolul (şi aici nu vorbesc de sănătate, aia-i altă treabă).
Eu vorbesc despre cei care nu mai pot controla cantitatea de alcool consumată, nu despre consumul ocazional.
Ok,dar şi ăştia, nu tot la abuzuri ar intra? Că până la urmă, în momentele alea, majoritatea lor devin violenți.
Pentru mine nu contează dacă majoritatea sau toți dependenții de alcool sunt/devin violenti. Pur și simplu nu suport mirosul de alcool.
Asta-i altceva.
Teribil, cunosc sentimentul
Nu îmi mai pun unchii cu gel cata viata trăiesc )
A fost frumos, dar si cu patanii, a fost o gura de oxigen iesind din monotonie.
Asta suna interesant, bravo ție
Pielea Rupta/Zgarieturi/Rani
Oameni prosti care se prefac ca nu sunt prosti doar pentru nu as da nimeni seama cat de prosti sunt ei de fapt.