ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a întrebat:

"Potrivit unui comunicat AFP, 104 rockeri iranieni au fost arestati in timpul unui concert urmat de o rockoteca si acuzati de autoritati ca ar fi vampiri si satanisti."
Aici articolul complet : http://www.metalhead.ro/......-62862-l-1
Cum comentaţi? Găsiţi-mi vă rog un cuvânt mai potrivit pentru decizia luată de autorităţi, căci, după părerea mea, penibil este un cuvânt mirific.

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Il stii pe Tartini, compozitor de muzica clasica? una dintre operele sale se numeste "Sonata Diavolului" iar povestile din spatele acestei sonate precum si virtuozitatea iesita din tipare cu care canta la vioara i-au determinat pe multi din vremea aia sa il considere satanist.
Pe Paganini il stii? el traia cu mare intensitate ceea ce interpreta. Loviturile de arcus il zguduiau, asa intens traia muzica.La finalul concertului, violonistul ramanea epuizat.Pe unii din acele vremuri,stilul lui Paganini i-a speriat si,ingusti fiind,l-au catalogat repede drept posedat.
Asa se intampla, poate, si cu rockerii: traiesc intens muzica si de aceea par ciudati in ochii celor "prea linistiti".
Cat despre autoritatile din partea aia de lume...cuvantul meu este Dictatura(made in Iran).

4 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils explică:

Mihaela31,
Îmi place la nebunie cuvântul!

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Din pacate, in Iran exista fel de fel de legi in fata carora trebuie sa te supui. E tot o chestiune politica in fond ( nu doar religioasa ).
Cum spunea cineva in comentariile de acolo, cam asa ceva pateau si rockerii de la noi pe vremea lui Ceausescu. Si la noi rockerii ( punckerii ) erau arestati sau tunsi pe strada.
Sa gasesc un cuvant : incuiati!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta da știre de cancan și mentalitate idioată. Și ce e mai interesant, că vampirii nici nu prea există, la fel ca inorogii laughing. Asta e, gândesc diferit, știi că normalul e o chestie abstractă.

| DorelXD a răspuns:

Eram si eu acolo, beam un suc cu Mos Craciunhappy