SimpleSergio, eu am spus asta. Inevitabil site-ul trebuie sa devina comercial, alta solutie ar fi sa fie pe bani, dar ar disparea utilizatorii. Automat insa asta implica existenta unui numar cit mai mare de useri, cu cit sint mai multi useri, cu atit valoarea reclamelor creste. Deci ar fi in dezinteresul site-ului sa se ia anumite masuri care ar avea drept consecinta, micsorarea numarului de useri. Uf, da' tare m-a intristat confuzia pe care ai facut-o, referitor la paternitatea celor spuse de mine.
Pupimik, eu nu-s asa de veche pe site, dar si pentru mine schimbarile sunt evidente si nu intotdeauna placute. Ce pot sa-ti spun e cam ce zicea si Bro. In plus, gandeste-te la viata in general (familie, serviciu, scoala) si vei vedea ca pe masura ce trece timpul si cunosti mai bine oamenii lucrurile nu mai sunt la fel de placute ca la inceput, cand naivitatea ne face sa vedem totul in roz. Asadar, n-o sa mai ai TPU-ul pe care l-ai avut odata, dar vei avea altul, care la un moment dat s-ar putea sa-ti placa mai mult. De ce sa nu gandesti asa?
Sunt nou in aceasta mica "comunitate"... Cred ca acest articol a fost printre primele care le-am citit Si sincer, cred ca i-ar sta bine pe pagina de index ...ca sa vada toti cei care vin aici ...
P. S. cred ca nu fac parte din cei cu varsta "sub limita" ...am 28 de ani
Foarte frumos ce ai scris. Ai dreptate. Eu cred ca nu speram degeaba. Nu sper degeaba cat timp stiu ca pot fi de folos si am in jurul meu un nucleu de oameni de valoare ( motivele pentru care mai sunt si astazi utilizator TPU ). Cred ca la un moment dat fiecare din noi si -a pus aceasta intrebare. Din pacate pentru unii a fost mai aproape un raspuns afirmativ si astfel ne-au parasit. Totusi mai sunt si utilizatori ca @mlm care au vechime si inca sunt cu noi ( lucru imbucurator ). E o mare bucurie pentru mine fiecare utilizator de rang care a ramas printre noi. Ma bucur in special pentru utilizatorul Legiuitoarea care ne parasise la un moment dat.
E drept ca e multa superficialitate pe site. Aceasta superficialitate isi are apogeul in intrebari gen : Cine vrea fundita? E suparator pentru cei care sunt de calitate si vor intrebari pe masura. Ma gandes la primii pasi in comunitatea TPU. Era altceva. In primele 3-4 luni erau mai multe intrebari de calitate. Apoi pe nesimtite au aparut din ce in ce mai multi copii. Nu e neaparat un lucru de nedorit. M-as bucura sa putem educa mai multi. Doar ca ei au adus cu ei lipsa de bun simt si superficialitate. Ne intreaba lucruri pe care le pot afla printr-o simpla cautare folosind un motor de cautare. Noi nu suntem aici pentru asta. Eu mai sper. Sper in primul rand sa ramana utilizatorii de valoare si sa mai vina si altii aidoma lor.