Extraordinara metafora, felicitari!
Citind aceste randuri, incet, incet linistea mi-a cuprins fiinta, multumita fiind ca mai sunt Oameni pe pamant.
M-am tulburat putin apoi, citind mesajele unui ' zombie' care normal, neavand suflet nu intelege nimic. Ar fi foarte placut daca si-ar muta el umbra neagra de pe acest site. Foarte urat ca apeleaza si la santaj implicand-o pe Oliana care a dat un simplu raspuns. Daca are dureri de cap sa isi puna o telecomanda la comp si sa schimbe programul daca nu ii place ce vede.
Sarbatori Fericite!
Mai abia am scapat de o brigada de fanatici religiosi si vad ca deja infiripati pe TPU alta, incercati sa fiti mai ponderati ostasilor caci nu toata lumea e dispusa sa asiste la delirul vostru mistic pe acest site. Rusine!
Draga Oliana, mai apriga decat tine nu sunt. Nu uita chestia aceea murdara din trecut pe care ai facut-o. Eu te apreciez in mare masura pentru activitatea de pe TPU, insa te rog nu te baga in activitatea mea privata de pe TPU. Nu am nici un alt nikname. stii bine am avut nogod si l-am schimbat cu parintele. Aceasta este opinia mea si ce vrei sa fac daca ma deranjeaza spamul cu caracter fanatic religios si publicitatea gratuita pe site. Eu le-a sugerat religiosilor extremisti sa-si construiasca un forum unde chiar nu i-ar deranja nimeni si unde ar putea sa-si laude zeii in liniste prin spamuri si povesti ridicole fara sfarsit. De ce ma urasti atat? dupa ce ca eu ar trebui sa fiu suparat pe tine pentru ce mi-ai facut mai demult. Linisteste-te ca nu sunt vanatul tau. si mai potol si cu stupizii.
zorialbi iti garantez draga/dragule ca pe acest site nu o sa puta niciodata a tamaie sau mir.fii prudenta si lasa balta spammul.si publicitatea.
Oliana, fire de sarpe viclean. tine-ti veninul departe de mine mamaie ca sunt imun la astfel de replici savante.
Oliana, multumesc si ma bucur ca ti-a placut ce am scris. Cu replicile "Parintelui" m-am obisnuit si nu ma mai afecteaza
Da, asa e.insa nu este usor sa gasesti insotitor de zbor. dar speranta moare ultima
Te-ai rencarnat in "Parintele"? Nu ai putea sa te abtii? @zorialbi, a scris ceva foarte frumos despre casatorie, care este problema ta? Nu-ti place, nu citi, treci mai departe fara sa comentezi cu rautate. Asta faci de luni de zile sub diferite nicknames si, te recunosc in fiecare. Over!
@nogod imi pare rau ca tot asa ai ramas. Nu te urasc pentru ca nu pot uri pe nimeni. Daca te deranjeaza subiectele religioase, treci peste ele, cum trecem si noi peste aberatiile tale. Nu faci tu legea pe TPU, deci take it easy si vezi-ti de subiectele tale si de site-ul tau. Nu mai comentez, pentru ca stai rau cu umorul si memoria. In rest ti-a raspuns @BitterSweet!