| Axys a întrebat:

Povesteşte-ne despre un lucru special pe care l-ai făcut în viaţă şi de care eşti foarte mândru.

10 răspunsuri:
| CinevaNou a răspuns:

Am tras apa dupa ce am fost la baie.

| Sociopat a răspuns:

Era vara si o batrana a cazut in fata mea din cauza caldurii.Am trecut pe langa ea si am continuat sa merg.Sunt placut impresionat de cat de lipsit de mila am putut fi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am pişat cu uşa deschisă.

| TheAvenger a răspuns:

Am fost 3 ani la rând la corul școlii în generală. Se pune? confused

| Zoella a răspuns:

Am avut media 10 (FB) în I-IV.

| sweatnees a răspuns:

1)cindvaam fost cel mai iute spermatozoid
2)cind mi-a propus sa i-au o tigara-eu mindru si orgolios AM SPUS CA NU FUMEZ SI NU VOI FACE.
3)FIECE ZI citesc-ceea ce unii nu fac.ba chiar se socoate o activitate pierduta.asa ca sint unica in clasa care citeste/una din sute care citeste/sunt unica in felul meu/toti se uit straniu la mine cum de pot avea rabdare si citi asa de repede in 2 zile o carte spre exemplu ultima de 350 de pagini pai uite ca pot -dacai interesant esti curios atunci citesti si ai dorinta de a termina
3)fiece zi surprind prietenii cu ceva nou-ceiface pe ei fericiti si mai atasati de mine fiindca sunt unica si pot face ceva -sunt parte a companiei noastre -faptul ca mau primit si ma sustin in tot ce fac si ma ajuta e deja un motiv de mindrie -e ca esti un prieten bun.
5)ajut cu ce pot pe cei din jur
6)si multe altele pe care nici eu poate nu le recunosc care am uitat sau care se vor savirsi.

Întrebări similare