1. Eram in clasa a 9a.Iarna.si eram in statie si asteptam sa vina autobuzul. la care am vazut ca vine un autobuz.nu am vazut nr autobuzului,dar banuiam ca e buzu` cu care trebuie sa merg. urc in el. ma gandeam de ce e asa gol. o statie mai incolo vad o colega in statie ii fac cu mana. o statie mai incolo vad ca autobuzu` mege pe alta ruta. ma duc la sofer si il intreb,, dar nu urcati catre maternitate?,, a zis ca nu. l`am rugat sa opreasca si am mers pe jos. ajung la scoala si ma intreaba colega : Tu, ce faceai in 37? nu veneai cu 51? la care bag o fata gen O_o nici nu stiam in ce autobuz ma urcasem =]]
2.Eram in mall. [ usi dinalea care se invart =]] ] si usile aveau abtibilde pe ele. si pana la iesire am dat de doua ori cu capu` de geam credeam ca e iesirea =]]
3.Vara eu, vara`mea si inca o bf dormim in cort. si intr-o noapte ne-am urcat pe un garaj.si din curtea alaturata venea cineva. pana sa coboare fetele, ca sa nu ne prinda am sarit de pe garaj direct pe burta =]]. asta a fost acum cativa ani
4.eu,ai mei si vara`mea ne pregateam sa mergem la iarba verde. si eu si vara`mea eram in fata portii si ii asteptam. si povestim noi ce povestim si iese maica`mea pe poarta dar nu o aud. cand ma uit in stanga si o vad ma speriu parca am vazut o fantoma =]]
5.Mergeam cu vara`mea pe strada. era in spatele meu. si ma intorc sa-i zic ceva si ma izbesc din plin de un cos de gunoi. merg cativa pasi si ma izbesc de o masina . vara`mea se amuza copios, eu eram intr-un moment awkward =]]
Deci, la şcoală, în clasa a 5-a, de 1 Aprilie am făcut noi farse.
O colegă lipea peşti pe spatele celorlalţi, alta punea bilete cu :
"Caut soţ, care se oferă?"
Şi profesoarelor le-am făcut farse:
profa de franceză, de mate, şi la toate, în afară de istorie: Intră profa în clasă, se ajează la catedră. Suddenly, ţipăm ca descreieraţii:
"Caaaaadeeeeee taaaablllaaaaa!"
şi la profa de istorie:
"Spaaaaaaartaaaaaaaaaaaaaniiiiiiiii!"
Altele nu-mi mai vin în minte acum.
Pa, pa!
Buna...cea mai amuzanta faza din viata mea a s-a intamplat in clasa a8a.Dupa ce am terminat orele am mers pana la magazin cu un coleg sa imi cumpar inghetata.In magazin era un PREOT,care era batran, necajit si iti era foarte mila de el.
Dupa ce am cumparat inghetata, am iesit din magazin impreuna cu preotul.Am mers 5 metri, cand deodata PREOTUL se urca la volan intr-un Honda GIPP.Mi-a cazut fata.a fost prea tare sa-l vad pe preot la volan.))... Sper ca ti-a placut! FUNDA!
anonim_4396 întreabă:
Neimportant întreabă: