Pai, eu de exemplu, incerc sa merg pe sinceritate, dar sunt unele situatii in care trebuie sa eviti sa spui o minciuna, si sa o spui doar daca este necesar.
Decat sa te gandesti ca:"Asta e! Trebuie sa am prefac pentru ca nu am alta sansa", poti sa eviti efectiv asemenea situatii, cat poti.
Trebuie sa coexiste, altfel ar fi tare neplacut.Nu-i poti spune unui sef orgolios(dar tampit), in fata, ce crezi despre el.Sau nu-i poti spune unui musafir ca a,,picat,,intr-un moment nepotrivit. Avem momente fiecare cand am prefera sa ne gandim la,, ale noastre,, si cand cineva,, tropaie,, alaturi trebuie sa reactionam strategic.
Ambele deoarece exista cazuri cand trebuie sa spui adevarul si altele in care trebuie sa minti!
Nu ar putea exista una fara cealalta fiindca daca ar exista numai prefacatorie nimeni nu ar mai stii adev arul, iar daca ar exista numai adevar oamenii pot fii "raniti sentimental"(de exemplu daca o persoana e urata, iti cere si tu ii spui adevarul fa fi distrusa!
Da, eu sunt sincer, nesuferit de sincer, si astept asta de la cei din jurul meu
Stii ce s-ar intampla daca ar fi numai sinceritate?
Oamenii ti-ar spune orice defect vad la tine, nu ar putea tine nuci un secret chiar daca stiu ca te-ar supara.
Eu sincer cred ca e bine sa minti cand trebuie.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: