Prima variantă. Chiar aş prefera să dorm ziua şi restul activităților să le fac noaptea (aici mă refer doar la cele care îmi fac plăcere). Acum iubesc noaptea, deşi când eram mică îmi era teamă de acel bau-bau ascuns în întuneric noaptea e minunată cu liniştea ei, cu aerul răcoros şi mai ales cu felul diferit în care gândeşti. Te-ai plimbat vreodată noaptea singur pe străzi mai puțin aglomerate şi cu, căştile în urechi? E minunat...Te simți atât de liber.
Cand nu sunt la facultate si sunt acasa la mine, prefer sa stau pana tarziu si sa ma trezesc tarziu, ca oricum si in timpul zilei stau si lenevesc, deci viata e frumoasa pentru mine atunci cand sunt acasa si nu sunt la facultate. Sunt ceva gen Umaru-chan, dar varianta baiat
Mă bag la somn pe la 00:30 si ma trezesc pe la 8:30. Cel mai bine mă simt dimineața pe la ora 5:30 - 6:00. Atunci sunt cel mai productiv și simt că am timp cu adevărat pentru mine. Dar nu mă trezesc așa devreme în ultimul timp pentru că ajung acasă târziu de la job și după simt nevoia să ies undeva sau să văd un film / citesc / pierd vremea pe net. Și nici vremea nu îmi inspiră încredere să mă trezesc prea dimineață. La nevoie mai dorm și doar câte șase ore, dar prefer să fac în așa fel să dorm cât mai des 7, 5 - 8. De obicei indiferent la ce oră ajung acasă mă trezesc la aceeași oră. Nu obișnuiesc să sacrific odihna de dragul distracției. Cazurile când ajung acasă la 2 - 3 - 4 dimineața sunt din ce în ce mai rare. Nu consider că merită plătit prețul pentru câteva ore în plus în care faci cam aceleași chestii ca și până atunci. Plus că nu beau alcool deci clar nu îmi găsesc locul pe termen îndelungat lângă oameni care beau.
Daca nu am program sau planuri ma culc tarziu si ma trezesc tarziu. De fapt, ma culc din ce in ce mai tarziu pana cand ajung sa am un program ridicol de genul, ma duc la culcare la 1 dupa-amiaza si ma trezesc la 10 seara.
Eu am un program foarte ciudat. Ma culc destul de târziu si ma trezesc devreme (dorm cam 5 ore pe noapte, in timpul saptamanii) insa in weekend recuperez orele nedormite.
Motivul? Nu dispun de atat timp liber cat mi-as dori, asa ca incerc sa ma organizez cumva. In ultima perioada am multe proiecte si lucrări de facut.
Cu cat mai tarziu cu atat mai bine! Si regreti dimineata cand suna alarma!
Cred ca sunt din categoria care se trezeste devreme, se culca tarziu, si ii place sa doarma, perfect.
Motivul desigur este dominatia satanica a calculatorului asupra secretiilor hormonale din creier
Imi place sa ma trezesc devreme ca sa savurez dimineata care de altfel o consider sacra, urasc sa ma trezesc tarziu, pentru ca socot ca am neglijat multe lucruri care se puteau face in timpul diminetii, si nici nu am acea dispozitie de implinire si de liniste, de obicei iubesc contemplativitatea, sa nu ma trezeasca nimeni sa ma trezesc singur sub muzica clasica, daca mai e si o zi posomorata e perfect, imi place cand dimineata pe la 6 e intuneric... se combina cu ceaiul englezesc pe care mi-l fac si cu
muzica in deosebi Chopin sau Debussy se poate si ceva mai clasic dar totusi prefer romantismul sau impresionismul. E de remarcat ca daca simt ca n-o sa pot adormi normal iau pastile de dormit.