| Denisa a întrebat:

Preferati persoanele cu un caracter puternic sau persoanele mai calme si mai calde?

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Admir persoanele care au caracter puternic, adica stiu ce vor de la viata...pana acum ceva timp asa eram si eu, comentam la tot, trebuia sa se faca cum zic eu, dar de la o vreme am devenit mai calma si asta nu e bine, dai impresia oamenilor ca esti moale, ca nu esti in stare de nimic.Stii...e bine sa poti fi de-amandoua in momentele potrivite, dar mai rar reusesti, asa ca nu prea pot face o alegere.

4 răspunsuri:
| mihai_2762 a răspuns:

Sincer as prefera persoanele cu un caracter mai puternic.de ce? pentru ca in ziua de astazi in tara asta de tot rasul trebuie sa fii tare ca daca esti moale toti de iau de prost. stii vorba aia cand esti prost esti bun si cand esti bun esti prost. cel putin asa vad eu lucrurilebig grinhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele, in egala masura.Eu sunt o persoana cu un caracter puternic, iar persoanele asemeni mie, ma fac sa ma simt in largul meu, iar celelalte ma fac sa ma simt calma si relaxata.

| Fifylici a răspuns:

Persoanele cu caracter puternic, dar asta nu inseamna ca toti vai sunt de fier si nu au inima.in general prefer persoanele cu principii si care stiu ce vor, dar pot si calme si calde.

| Blue_2910 a răspuns:

Prefer persoanele cu caracter puternic, dar care au si caldura sufleteasca. Trebuie sa recunosc ca apreciez persoanele calme, ingaduitoare, rabdatoare si cu un suflet bun, dar ajung sa ma enerveze daca accepta sau chiar se ofera sa faca prea multe pentru cei din jur, chiar si atunci cand nu e cazul. O parte neplacuta e faptul ca, uneori, prin bunatatea lor ajung, fara sa-si dea seama, sa-i determine pe ceilalti sa se poarte urat cu ele, mai ales pe cei lipsiti de educatie sau pe cei foarte egoisti. Oricum, cat timp ai o cultura si o educatie de care ti cont si nu te lasi condus de instincte, poti sa fi o persoana calda, calma, dar care sa stie sa se faca respectata si sa nu se lase influentata de ceilalti. In plus, persoanele calme si calde sunt in general persoane care ii inteleg mai usor pe cei din jurul lor, le pot intelege problemele mai usor si ar putea folosi asta in avatajul lor daca isi dau seama cum sa faca asta.

Întrebări similare