Nu conteaza, doar te stimuleaza.In fond si la urma urmei tu esti singurul care decide ce ii place si ce face cu viata lui. Da, intr-adevar e bine sa te gandesti la ceva, mai ales daca ai ceva fixat care iti place, insa inainte sa te hotarasti definitiv cere si sfatul prietenilor, al rudelor, te vor ajuta, ori te vor incuraja, sau poate o sa aflii ceva care te va face sa iti shimbi planul si pentru care te vei bucura mai tarziu. Oricum, daca chiar esti fixat pe ceva, risca si fa ceea ce vrei, chiar daca se poate sa regreti.Ai o viata si nu are nimeni dreptul sa iti zica ce sa faci cu ea(mai ales dupa 18 ani), cei din jurul tau iti pot da doar pareri si sfaturi.Succes!
Eu mi-am ales o sa ma specilizez intr-un domeniu care e de viitor deoarece vreau sa am siguranta zilei de maine, daca faceam ce imi doream nu cred ca ajungeam prea departe. Opinia celor apropiati o iau in considerarea dar mai mult stau sa ma gandesc eu daca e bine sau nu
Aleg meseria care imi place. Va trebui sa fac acel lucru zi de zi, toata viata si daca o fac "ca e de viitor" sau pentru bani, fara sa-mi faca placere va deveni un chin.
Cat despre opiniile celor din jur; eu stiu ce vreau si ce-i bine pentru mine, iar parintii ma sprijina in orice alegere as face.
moni_9070 întreabă:
Neimportant întreabă: