anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Presupun ca intr-o zi o sa aveti copii. Ce v-ar placea sa mosteneasca de la voi?

26 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Empatia, abinegația, curiozitatea, pofta de viață, perseverența, autenticitatea, solitudinea, iubirea și fericirea.

| anonim_4396 explică (pentru Bacemi):

Stiu ca nu are legatura cu intrebarea, crezi ca e o problema majora ca multora le lipseste empatia in ziua de azi?

| Bacemi a răspuns (pentru anonim_4396):

Contează enorm. Dacă am vedea suferințele celorlalți, dacă le-am putea citi gândurile și simți emoțiile, suferințele nu ar mai exista atât orgoliu, atâta ură și nepăsare. Cel puțin așa îmi place să cred. Ar face diferența măcar în cazul celora care sunt oameni "buni". Adică au intenții bune dar de fapt nu fac nimic. Se fac că nu văd când în jurul lor au loc tot felul de ticăloșenii.

Inteleg.

| whatevernvm a răspuns:

Totul

| RAY a răspuns:

Simtul umorului, cu el treci mai usor prin viata, pasiunea pentru stiinta, dar nu-mi doresc sa am copii sa sufere de complexe si frustrari mai bine nu fac sau fac cu o fata frumoasa, inalta contra cost, mi ar placea sa am o fetita si un baiat

| Drimmero a răspuns:

Dragostea pentru Arsenal!

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Https://www.google.it/......ps?/search

Daa, mersi. Acum toata lumea zice empatie. Stiam eu ca trebuia sa iti dau ignore rolling on the floor

Stai liniștit, se găsește unu acuși să zică pul a.

De fapt stai, i-am stricat combinația. Acum nu mai poate. Ar părea lame. Că am zis eu primul. Trebuia să dai ignore laughing

Dap, prea tarziu. Trebuia sa te prinzi mai devrene laughing

Avem di tăti specimenurile acișîlea pi TPU : https://www.youtube.com/watch?v=9eboknv5bbc

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Iti dai seama, plozi iesiti din Drimmero...moartea pasiunii!

| Freya1 a răspuns:

Ambitia,puterea,iubirea

| GoldenZenith a răspuns:

Ambiția poate. În rest, nimic. Nu vreau o copie fidela a mea nici fizic, nici psihic.

| Caro34 a răspuns:

Bunatatea, iubirea, înțelepciunea, harnicia, curajul, scrisul de mana, empatia, responsabilitatea!

| ShaOfHatred a răspuns:

Curiozitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frumusetea si inteligenta, dar in primul rand modestia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Empatia, ambitia si curajul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Părul neapărat.
Atât fata, cât și băiatul.
Iar fata să îmi semene mie la față, că băiatul sper să aibă ochi mari, bulbucați albaștri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ambitia,curiozitatea,capacitatea de a se sacrifica pentru persoanele iubite.Si pasiunea pentru cititlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intuiția mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceea ce ma reprezinta:vocea si talentul meu.big grin

| JoookkkeeeRRR a răspuns:

Empatia, curajul, ambitia