Empatia, abinegația, curiozitatea, pofta de viață, perseverența, autenticitatea, solitudinea, iubirea și fericirea.
Stiu ca nu are legatura cu intrebarea, crezi ca e o problema majora ca multora le lipseste empatia in ziua de azi?
Contează enorm. Dacă am vedea suferințele celorlalți, dacă le-am putea citi gândurile și simți emoțiile, suferințele nu ar mai exista atât orgoliu, atâta ură și nepăsare. Cel puțin așa îmi place să cred. Ar face diferența măcar în cazul celora care sunt oameni "buni". Adică au intenții bune dar de fapt nu fac nimic. Se fac că nu văd când în jurul lor au loc tot felul de ticăloșenii.
Inteleg.
Simtul umorului, cu el treci mai usor prin viata, pasiunea pentru stiinta, dar nu-mi doresc sa am copii sa sufere de complexe si frustrari mai bine nu fac sau fac cu o fata frumoasa, inalta contra cost, mi ar placea sa am o fetita si un baiat
Daa, mersi. Acum toata lumea zice empatie. Stiam eu ca trebuia sa iti dau ignore
Stai liniștit, se găsește unu acuși să zică pul a.
De fapt stai, i-am stricat combinația. Acum nu mai poate. Ar părea lame. Că am zis eu primul. Trebuia să dai ignore
Dap, prea tarziu. Trebuia sa te prinzi mai devrene
Avem di tăti specimenurile acișîlea pi TPU : https://www.youtube.com/watch?v=9eboknv5bbc
Iti dai seama, plozi iesiti din Drimmero...moartea pasiunii!
Ambiția poate. În rest, nimic. Nu vreau o copie fidela a mea nici fizic, nici psihic.
Bunatatea, iubirea, înțelepciunea, harnicia, curajul, scrisul de mana, empatia, responsabilitatea!
anonim_4396 întreabă:
elena_5298 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonymus100 întreabă: