Toti sintem ipocriti intr-o mai mica sau mai mare masura. Eu unul macar nu ii sun doar de sarbatori pe altii. Nu ii sun deloc si gata.
Mai misto e cu aia care zic ca a inviat si alte de-alea in perioada asta desi nu au nici o treaba. Eu zic ca de obicei buna seara/dimineata/ziua si cu asta basta.
Nu stiu, nu imi cunosc rudele atat de bine. Eu da. Nici de sarbatori nu ne strangem asa.
Timpul,timpurile si distanta, ne despart!
Uneori nici de sarbatori nu ne intalnim cu persoanele dragi!
Programele diferite a celor ramasi acasa(aici e vorba de copii care inca nu au plecat ) nu ne perminte nici macar sa ne intalnim uneori doar la cine si uneori in cazuri cu totul speciale la mesele duminicale.
In sfarsit un raspuns cu cap si folositor. bine ca nu toti pe aici se cred zei sau mai stiu eu ce inteligenti
Normal ca e un raspuns cu cap. Doar e o femeie inteleapta si in varsta. La ce te astepti de la mamaitza mea draga Angycut?
"La ce te astepti de la mamaitza mea draga Angycut?" cu siguranta nu la raspunsuri ca ale tale. cine zicea ca oamenii mai inaintati in varsta au si mai multe in cap, a fost om inteligent.
Eu nici macar de sarbatori nu stau cu ei la masa, imi iau provizii la mine in camera si mananc. Nu suport musafirii si implicit nu-i suport pe ei.
Nu pot sa zic ca am rude ipoctrite, noi vorbim oricum destul de des, ma refer la rudele apropriate. Dar pe celelalte ma mai obliga ai mei sa vorbesc cu ei de sarbatori, ca sa nu par nepoliticoasa. Insa am niste rude lingusitoare.
Si mda, sunt putin ipoctita, ma prefac ca-i suport, dar in gandul meu ii injur sperand sa plece.
Eu,cel putin, prefer reuniunile familiare in afara sarbatorilor si se intampla destul de des.
Ma mir ca mai sunt si oameni normali pe aici
Din pacate, multi inteleg ca reuniunile familiare se fac de sarbatori.Cum eu nu vad nici un sens logic al sarbatorilor, prefer pe cele in afara lor.
Sa stii ca daca e sa o luam asa sarbatorile sunt un fel de traditie, insa deja aceste sarbatori sau umflat rau de tot.Cand eram mic pe la 5 ani mergeam cu mosu' la colindat si stiu din povestirile lui ca nu primeam nici un ban, doar prajitura bautura si eventual o reintalnire cu cei dragi. Acum am varsta de 17 ani si sincer sa fiu incep sa ma satur de aceste sarbatori. Nu din cauza sarbatorilor ci din cauza ca toti avem o foame de bani pana si copii de 10 ani deja sunt nascuti cu un instinct de acest fel. Sa te lamuresc am o ruda are 45 de ani el are doi copii un baiat de 11 ani si o fetita de 5. De cand s-a nascut fetita vin la noi doar de sarbatori isi fac "showul" stau 5 minute pana isi primesc "rasplata" iar dupa baga o vrajeala ca trebuie sa plece fiindca se grabesc. Poate ca la altii este diferit, insa la mine asa se procedeaza.Deci da rudele mele in mare parte sunt ipocriti pentru ca ne mai salutam aflam ca celalt a nascut in datile din "sfantul" calendar. Cand aveam 11-12 ani pot zice ca tineam rudele unii la altii mai mergeam unii la altii veneau ei la noi, insa acum de sarbatori cate 5 minute si Pa. Trist dar adevarat.
Sfantul calendar mai ofera si zile libere asa ca abtine-te!
De la ce anume? De la propriile tale dume.
Ti-e rusine ca te copii? esti ca nevasta batuta, se plange de sotul ei dar se intoarce mereu. asa si tu, te plangi de site-ul asta dar pentru ca esti un ipocrit te intorci mereu.
Dimpotriva. Imi pare bine ca esti fanul meu.
Fan e mult spus
Nici acum nu am inteles de ce tot schimbi conturile, sa stii ca nu te tin multi minte, daca il folosesti doar pe asta oricum nu isi da nimeni seama.
Vezi? De aia esti fanul meu. Iti stârnesc prea multe curiozitati.
O persoana interesanta imi sarneste "curiozitati". tu nu esti interesanta. nu gasesc nimic interesant intr-o persoana ipocrita sau care se crede superioara altora. imi amintesti de noname
Imi place ca ma vezi astfel. Fiindca nici nu-mi inchipui ca ai putea gandi altceva. Esti previzibil, Endo. Hai pa!
NOname, honey, fa-te incoa si arunca cate o pereche de Nefe+Ero.
Desigur ca ti se par previzibil pentru ca nu dai dovada de altceva. daca nu aveai intrebarea cu prietenul tau si acum credeam ca esti un tampit de 15 ani, dar asa stiu ca esti mai mare (in varsta ma refer ).
Cum spui tălică. Dar eu nu am tupeul obraznic să te judec pe tine și să-ți dau tot felul de „atribute". E problema ta. Nu mă interesează. Asta denotă educația și pregătirea ta pentru viață, care, măcar nu e una care denotă un tip încrezut ca mine.
Explica-mi ce inseamna "hai pa " ca poate am uitat
Nu este timp să te întâlnești mereu la o masă și să petreci. Ocazia sărbătorilor unește mai ușor membrii familiei și prieteni deoarece sunt zile libere, ai timp, e altceva. Dacă întrebarea nu era pusă de un copil poate era mai ușor de înțeles de ce.
Ce copil sunt ai dreptate. o sa intreb " de ce va plac panterele" ca sa par mai matur. of of
Ai dreptate, întrebarea mea e mult mai ok.
App si nu am zis mereu. vara ce scuza mai e? sa nu imi zici ca toata vara toata lumea munceste
În cazul meu, vara chiar particip la diferite ospățuri, merg prin țară. Sunt sigur că și majoritatea fac la fel.
Nu neaparat de cate ori se iveste ocazia nu ezitam sa ne intanlim, sa stam la masa impreuna, dar de cele mai multe ori faptul ca suntem la distanta si ca totul necesita bani, este mai greu.
Din acest punct de vedere, da sunt ipocrite rudele mele, vin doar la Paste si la Craciun. si tocmai aceasta "raritate" a vizitelor lor, ma fac sa fiu din ce in ce mai entuziasmata cand ii vad. ca doar nu ti s-ar mai face dor daca i-ai vedea in fiecare zi, nu?
"ca doar nu ti s-ar mai face dor daca i-ai vedea in fiecare zi, nu?" e ca si cum ai primi un cadou de ziua ta. te face sa te simti mai bine ca primesti un cadou de ziua ta si in restul anului nu te baga in seama? sau ai prefera sa te bage tot anul in seama si sa nu iti dea cadou de ziua ta?
Ohhh nu indrazni sa faci aceasta comparatie ) nu are sens. e vorba de cu totul altceva. exact ca mersul la mare. nu mai are acelasi farmec daca locuiesti in Constanta. in schimb, daca calatoresti 500 km de la Iasi, simti bucuria :3
Acum tu faci o comparatie aiurita . In Romania locuiam in CTa si crede-ma ca bucuria era mereu mare cand mergeam la plaja . cu siguranta a ta e mai mare ca vii de departe, dar e mare si cand esti aproape. dimpotriva ca e asa de aproape
Awww ce dragut incerci sa ma contrazici dar nu. doar nu. :3
Esti DOub?
Emilia19 întreabă: