anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Presupun ca multi o sa simta "jigniti" de aceasta intrebare, dar problema voastra.

Rudele voastre sunt ipocrite? Dar voi? De ce intreb asta. Inafara de craciun/paste/revelion voi va mai intalniti din an in paste cu toti la o masa ca sa petreceti putin in familie sau o faceti doar cand va spune "sfantul" calendar?

39 răspunsuri:
| Pufosenia98 a răspuns (pentru anonim_4396):

Awww ce dragut incerci sa ma contrazici dar nu. doar nu. :3

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Explica-mi ce inseamna "hai pa " ca poate am uitat

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Pufosenia98):

Esti DOub?

| William a răspuns:

Nu stiu, nu imi cunosc rudele atat de bine. Eu da. Nici de sarbatori nu ne strangem asa.

| MskDesign a răspuns:

Eu,cel putin, prefer reuniunile familiare in afara sarbatorilor si se intampla destul de des.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MskDesign):

Ma mir ca mai sunt si oameni normali pe aici laughing

| Scintilla a răspuns:

Nu neaparat de cate ori se iveste ocazia nu ezitam sa ne intanlim, sa stam la masa impreuna, dar de cele mai multe ori faptul ca suntem la distanta si ca totul necesita bani, este mai greu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

În zilele lor de naștere doar.Nu cred că sunt ipocrite deoarece ar dori să putem sta mai mult timp împreună iar sărbătorile sunt ocazia perfectă.Mă refer la bunici.Nu suntem foarte apropiați de rudele îndepărtate.

| MskDesign a răspuns (pentru anonim_4396):

Din pacate, multi inteleg ca reuniunile familiare se fac de sarbatori.Cum eu nu vad nici un sens logic al sarbatorilor, prefer pe cele in afara lor.