L-as opri pe : Bill Gates (fiuso sigur ar descoperi o forma inteligenta de comunicare)
Brad Pitt (sa nu se nasca o specie ca draq de urata)
Vin Diesel (imi place ce corp are, plus ca e actorul meu preferat)
Femei :
Lora ( pentru mine )
Carmen Electra (pentru Vin Diesel, Brad Pitt si Bill Gates )
Mama (nu as lasa-o sa moara pentru nimic in lume )
Pe Barak Obama, ca sa inveseleasca atomosfera in arca
Pe Owen Wilson, sa iasa viitori copii frumosi
Pe tipul ala super inteleigent care a luat locul 1 la olimpiada de astro-fizica, e romana, imi scapa numele
Fete:mama, Jesica Alba, Sexy Braileanca
Buna, eu am sa-ti raspund intai printr-un "ex" si apoi am sa si argumentez.
Unul dintre verii mei a fost ft multi ani plecat in Legiunea Straina, cand s-a intors acasa cu totii am fost curiosi cum a fost acolo si ce teste, probe etc dadeau. Unul dintre sutele de teste psihologice(pe care le dadeau) a sunat asa: Se presupune ca aveti 4 copii, si intr-o zi ii luati pe toti patru la o plimbare cu masina.imprevizibilul face ca pe drum sa aveti un grav accident de masina in urma careia aveti posibilitatea de a salva doar unul dintre copii...pe care dintre ei l-ati salva? >raspunsul era greu pentru toti cei ce dadeau testul, deoarece toti cei 4 erau copii persoanei "in cauza"< si totusi a aparut si un raspuns : "pe cel mai mic dintre ei! pentru ca a trait mai putin decat fratii lui si pentru ca are mai multi ani de trait"
...bunnn.acum raspunsul meu este foarte asemanator cu cel precedent : as lua 3 tinerii si 3 tinere ...pentru ca ei vor avea mult mai mult de trait si ei vor construii viitorul urmatoarei generatii ...parerea mea