April
| April a întrebat:

Presupunand ca s-ar dezlantui pe Pamant un alt potop, ca ati fi singurul care ar avea posibilitatea sa salveze doar trei barbati si trei femei pentru perpetuarea ulterioara a speciei umane, pe care dintre barbatii si femeile contemporane voua le-ati invita in arca?(Din lume, fireste, nu neaparat din Romania; dar si din ea...Si ganditi-va la o lume noua avand in vedere toate calitatile unui om nu doar aspectul fizic)

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

L-as opri pe : Bill Gates (fiuso sigur ar descoperi o forma inteligenta de comunicare)
Brad Pitt (sa nu se nasca o specie ca draq de urata)
Vin Diesel (imi place ce corp are, plus ca e actorul meu preferat)
Femei :
Lora ( pentru mine big grin)
Carmen Electra (pentru Vin Diesel, Brad Pitt si Bill Gates laughing )
Mama (nu as lasa-o sa moara pentru nimic in lume tongue )

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pe Barak Obama, ca sa inveseleasca atomosfera in arcalaughing
Pe Owen Wilson, sa iasa viitori copii frumosi
Pe tipul ala super inteleigent care a luat locul 1 la olimpiada de astro-fizica, e romana, imi scapa numele
Fete:mama, Jesica Alba, Sexy Braileancarolling on the floor

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Buna, eu am sa-ti raspund intai printr-un "ex" si apoi am sa si argumentez.
Unul dintre verii mei a fost ft multi ani plecat in Legiunea Straina, cand s-a intors acasa cu totii am fost curiosi cum a fost acolo si ce teste, probe etc dadeau. Unul dintre sutele de teste psihologice(pe care le dadeau) a sunat asa: Se presupune ca aveti 4 copii, si intr-o zi ii luati pe toti patru la o plimbare cu masina.imprevizibilul face ca pe drum sa aveti un grav accident de masina in urma careia aveti posibilitatea de a salva doar unul dintre copii...pe care dintre ei l-ati salva? >raspunsul era greu pentru toti cei ce dadeau testul, deoarece toti cei 4 erau copii persoanei "in cauza"< si totusi a aparut si un raspuns : "pe cel mai mic dintre ei! pentru ca a trait mai putin decat fratii lui si pentru ca are mai multi ani de trait"
...bunnn.acum raspunsul meu este foarte asemanator cu cel precedent : as lua 3 tinerii si 3 tinere ...pentru ca ei vor avea mult mai mult de trait si ei vor construii viitorul urmatoarei generatii ...parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As alege o fata tupeista, una care mereu invata si una care asculta sentimentele oamenilor la fel si la baieti! ar fi fain sa fie o americanca, o romabca si inca una

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In momentele alea nu poti alege decit adevarat pentru o lume cit mai corecta mai tirziu si nu o poti face decit fiind tu corect fara nici o partinire.As opta pentru trei necunoscuti si 4 necunoscute.Pe mine m-ai uitat April?