Daca face asta nu e iubitul meu. Iubitul vine de la a iubi. Cand ai sentimente, ti-o tragi si te saruti cu altcineva nu mai esti iubitul meu.
Din moment ce face cel puțin unul din lucrurile de mai sus, nu mai e iubitul meu. Asta e părerea mea.
Nu as ierta-o in nici una dintre situatiile de mai sus.
Singura chestie pe care as putea sa o inteleg ar fi doar daca ea ma inseala cu o alta fata, din moment ce probabil vrea doar sa vada cum e, si nu e sigura de propria ei orientare sexuala.
NEbunule, speri la un ménage à trois a?
Pai iti dai seama ca as propune asta, daca ar fi cazul. Pfoai, noroc pur.
. Eu vad sexul in 3 ca o bataie de cap.
You can't handle two girls at once?
Eu nu fac sex ca marlanu. Daca nu termina si ea atunci d3geaba mai facem. Cu 2 e de 2 ori mai multa bataie de cap .
Toate variantele sunt producatoare de suferinta, dar cel mai rau m-ar durea sa aiba sentimente mai puternice pentru altcineva decat pentru mine. L-as parasi si l-as indemna sa schimbe "insa nu actioneaza in niciun fel in aceasta privinta" cu "go for it".
Presupuneti ca aveti un/o iubit/iubita
nu am si nici voi avea vreodata asa ceva, dar sa isi raspund eu nu cred in sexul opus, iubire, sinceritate etc
Indiferent de orientarea mea sexuala nu accept ca iubitul/ iubita -la mine merg ambele variante apropo-sa se sarute cu nimeni nici macar beat/beata la o petrecere sau sa faca sex cu respectivii. No way! Daca ar avea sentimente hetero/bi/gay si nu ar face nimic in privinta asta nu stiu, e problema lui. Trebuie sa cantareasca bine, e cu mine sau cu respectiva persoana-menage a trois nu facem - complica prea mult situatia. Punctul meu de vedere.
La 1 as fi tare curios sa aflu motivul pentru care ar face asta. Poate e beata dar avand in vedere ca prietena mea e ca mine, adica nu bea deloc, e clar ca pica din start scuza asta. Cum am zis, as fi tare curios de motiv. Cat despre 2 si 3, clar consider inselat. La 2 trebuia sa fi tampit sa nu crezi inselat cat despre 3, tot aia. Lumea a vazut prea multe diarii vizuale in ziua de azi ca Twilight unde una se indragosteste de 2 baieti/barbati dar eu nu cred ca exista asa ceva. Eu cred ca este cu adevarat indragostita doar de unul. Deci daca are sentimente pentru altul ( chiar daca nu face nimic in privinta asta ) e clar ca tine la ala mai mult ca la mine. Evident, altfel nu s/ar fi indragostit de el, DOH.
PS> intrebarile astea sunt destul de "soft", nu vad de ce lumea nu ar raspunde aici si ar face/o in privat. Zic si eu.
Hai sa nu criticam atat de repede Exista oameni care au relatii deschise, adica ambii parteneri se culca cu cine doresc, insa se iubesc doar intre ei, iar cat timp nu dezvolta sentimente pentru ceilalti nu e o problema pentru relatia respectiva. In niciun caz nu zic ca trebuie sa avem toti astfel de relatii, insa nici nu i-as considera tampiti pe aceia care le au. Sau mai sunt si eu(bine, eu chiar s-ar putea sa fiu tampita, dar nu din cauza asta) care as accepta atat sarutul cat si sexul daca motivul ar fi oricare altul decat sentimentele pentru cealalta persoana, cu toate ca nu am relatii deschise. Insa sunt de acord cu restul raspunsului tau si multumesc ca ai acordat timp si atentie intrebarii. Cat despre precizarea pe care am facut-o cu raspunsul in privat, am luat in calcul posibilitatea persoanelor rusinate de propria orientare(desi sper ca nu e cazul).
O sa raspund, dar nu imi precizez orientareae aiurea, logic ca am o orientare normala. Data viitoare cand se naste copilul va trebui sa astepti sa-si aleaga sexul ca sa-l poti scrie in certificat
In fine, nu vreau sa starnesc discutii, ideea era ca in toate consider ca ma inseala, insa daca se intampla sa aiba sentimente pentru altcineva, deci cazul 3, insa nu face nimic in privinta asta, consider ca nu e atat de grav, fiindca in unele situatii nu poti controla asta, in unele situatii te poti indragosti accidental si de altcineva, insa cu o intensitate mult mai mica daca pe prima persoana o chiar iubesti. Daca s-ar indragosti de altcineva si as afla asta si as sti sigur ca totusi nu a facut nimic, probabil nu as avea probleme cu asta, astept sa ii treaca sau intreb direct ce alegere vrea sa faca. Daca iubirea fata de cealalta persoana e mai mare, atunci e clar ca pe mine nu ma iubeste.