Well,yeah.
Dar foarte greu găseşti pe cineva care să îţi fie ca o soră sau frate.
''Surioara'', ce frumos suna. Depinde, poti folosi aceste apelative ''bro'', ''sis'', daca esti mai apropiat de acea persoana, adica vorbesti de mai mult timp, nu asa ai intalnit unul de o saptamana si il iei cu ''fratioare''.
Adevarat, eu nu mai am prieteni, i-am dat la spate, am doar niste amici cu care imi mai petrec timpul la scoala, la o cafea si atat, nu vreau prieteni!
Va doresc tot binele din lume cu prietenii, eu nu am avut parte de bine cu ei, toti radeau de mine, isi bateau joc si ma barfeau pe la spate, asa ca am renuntat sa stau cu ei!
Prietenii vin si pleaca, pentru mine e mai bine singur
Uni au 400, 1000, 5000 de prieteni ce sa spun un simplu numar, ai perfecta dreptate, omul este doar o fiinta care il intereseaza doar propiul interes, parerea mea nu exista prieteni doar persoane cu care isi pierzi timpul atat, chiar eram in tramvai azi cand prietena unor fete s-a dat jos din tramvai alea o barfeau
Prietenii, pentru mine, sunt persoanele pe care n-am cum sa le vorbesc de rau nici daca as vrea.
Persoane care ma stiu exact asa cum sunt, imi accepta toate gandurile handicapate si n-am nici-o problema sa fiu eu si sa zic tot ce-mi trece prin cap in preajma lor. Restul sunt doar cunostinte si cam atat.
clauditza92 întreabă: