| Alëxąndŕą a întrebat:

Prietena imi pare rau nu are cont

bBuna am un 5 la mate si un 2 la test o sa dam o teza cred ca marti pe 29 noiembrie si trei sa iau un 7 cine vrea sa ma ajute sa inteleg mate e foarte grea matea asta din clasa v numai e floare la ureche am intarziat cu bani la o culegere am ramas in urma din asta am loat 2 la test 7:2= 3, 5 crying si o sa raman corijenta daca iau un 6 la teza mai raman corijenta 13:3= nu stiu 4, 33333333 am cautat acum pe google im ajunge? sa trec clasa daca mai iau un 6 doamne de ce nu puteam sa ma imprumut de la cineva sa im iau culegerea aia mi-a fost rusine mama nu avut bani sa mi-o ea crying pana pe 31 si am ramas in urma

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Romana e si mai grea, din cate vad. Am citit de trei ori postarea ta de la cap la coada, de trei ori de la coada la cap si n-am inteles ce vrei, de fapt.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

La română ce note ai?

| DeNyyy a răspuns:

Mie imi pare rau. da na cu ce te pot ajuta? sa stii ca clasa a Va nu e grea deloc.mai ales la mate. dar daca la mate lucrezi in fiecare zi macar cate un exercitiu dintr-o carte de pe net de unde vrei tu. o sa ai rezultate bune.acuma nu stiu ce sa iti zic.eu nu stiu cu ce te-as putea ajuta.incearca acum pe ultima suta de metrii sa faci la mate. sau uite daca vrei iti faci si tu cont pe TPU. sau de pe al prietenei tale poti sa imi trimiti un mesaj pe privat cu exercitiile pe care nu le intelegi. poate reusesc eu sa ti le explic.succes la teza! si nu ezita sa ma intrebi. orice. oricand

| カルメン a răspuns:

Nu treci clasa daca iei sase in teza dar poti invata acum ceea ce nu sti, pregateste-te in caz ca iei 6 roag-o pe profa ta sa te ierte si sa te asculte ca sa iti maresti nota noua asa ne faceau unii profibig grin baftahappy

Răspuns utilizator avertizat
| medyth a răspuns:

Ca sa treci teza sti ce trebuie sa faci 1.inveti o propozitie de mai multe ori adica o citesti de mai multe ori 2. ia-ti o foaie demate ori alba sau cu lini nu conteaza pune pe cineva sa--ti scrie cateva exercitii apoi tu sa le rezolvi 3. daca ai luat culegerea lucreaza tot pana la lectia unde ai ajuns sper ca ti-am fost de ajutor