Si de mine s-a despartit o data un (el) pentru ceva asemanator am suferit mult chiar daca nu fusese o relatie de durata.pai as intrebao care este motivul pentru care ma mintiti.si as vorbi cu ea ppentru ca o plac ff mult si tin la ea.sau poate tu nu ai sentimentele astea nu?
Asta e deja o problema. Nu stiu cum va intelege-ati inaintea acestei minciuni, sau poate ca te-a mai mintit si inainte? Asta doar ea stie. Eu cred ca o iubesti si de aceea mai tii legatura cu ea. Ar trebui sa deschizi cu ea un subiect pe aceasta tema si sa va da-ti seama unde ati gresit, de cand s-a indepartat de tine si de ce? Poate ca-i doar o confuzie la mijloc si se mai poate remedia. In dragoste trebuie sa stii sa si iubesti, sa si ierti, sa si te sacrifici. Oricum decizia finala tu o vei lua. Bafta!
Firesc ea ar fitrebuit sa te intrebe de vorba si sa lamureasca dilema. Dar cum nu se intampla asa vrea sa intrerupa relatia. Tu o vrei inapoi dar atentie (lasa naivitatea cu bunatatea) poti sti ca nu te-a mintit de mai multe ori si/sau nu o sa mai minta?
Si eu am facut mai demult asa, l-am mintit pe prietenul meu dar am trecut peste si dupa 2 ani jumate inca mai suntem impreuna.La tine, daca te-ai despartit de ea doar pentru ca te-a mintit inseamna ca nu e iubire adevarata. Poti vorbi cu ea daca vrei, daca nu, nu.Si daca nu, gaseste-ti pe altcineva.Si fii sigur ca intotdeauna vor exista mici minciunele si mici infidelitatiConteaza sa stim sa trecem peste:*
Oameni buni...eu am intrebat de ce ati mai vorbi cu persoana daca ati mai vorbi, nu de ce nu suportati sau daca are sau nu incredere in mine. Nu am sentimente, nu sunt fiert, n-am nimic, o vad ca pe o prietena buna ea inca ma vede ca pe prietenul ei. Daca ati mai vorbi de ce ati vorbi? punct
mODIN întreabă: