anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea imi scrie uneori numele cu litere mici pe chat, si tot uneori ma deranjeaza asta. Sau uneori din graba cred pune majuscula practic pe a doua litera. Voi ce parere aveti despre cele care scriu cu litere mici numele iubitului?

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mussette a răspuns:

Asta-i o problema?
Eu mai mereu scriu numele fara majuscule. big grin
Doar nu-i un tratat de stiinta. rolling on the floor
Se grabeste si ea.

| PeFuga a răspuns:

Te inteleg, si pe mine m-ar scoate din sarite chestia asta, insa probabil ea nu da o mare importanta acestui aspect... eu zic sa ii spui ca percepi gestul ei ca fiind o lipsa de respect si sa o rogi sa fie atenta macar atunci cand tasteaza cu tine. Oricum ar fi, la un moment dat s-ar putea sa aiba nevoie sa stie sa scrie corect in limba romana si ce ii spui tu sigur o sa ii foloseasca (daca si pune in practica). Te felicit pentru felul tau de a gandi si daca reusesti sa o "educi" sa foloseasca majuscula, mai tarziu nu ezita sa ii corectezi finut si alte greseli de scriere pe care i le sesizezi.

| Doηηa a răspuns:

Tu esti sanatos?! Astea sunt motive de suparare? Pe bune?
Cunosc n baieti si fete care scriu nume, preume cu litere mici.Nu pun pret pe asta unii.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ca cel care citeste e cam... tampitel!

| MaliciousDeath a răspuns:

Si eu pun accent pe detalii si mi se pare aiurea cand altii nu fac la fel, dar trec peste.Lasa-i pe unii sa fie mai grabiti, altii mai imaturi...E ok sa existe diferente.

| neutrino a răspuns:

Modul de exprimare este oglinda fiecaruia dintre noi si tine de personalitatea si cultura noastra.