Mai intai incearca sa-l cunosti, sigur este altfel decat cum l-ai descris, poate e de treaba
Eu nu inteleg ceva.Adica dragostea nu are limite, dar nici chiar asa.Sa fii o fata rumoasa, aranjata, ingrijita, desteapta(mai ales ca lucreaza la banca) si sa umbli cu un nespalat(rocker, dar este acelasi lucru pentru mine dupa fizicul lor). Eu as zice da-l dea uitarii pentru ca nu ar putea sa-si faca un viitor cu el.Barbatii sunt multi pe lumea asta.Nu cred ca doar pe asta il va place o intreaga viata.Eu zic sa-i mai faceti cunostinta si cu alti barbati, poate asa o sa-l mai uite.Si sa-si ocupe timpul liber cu diverse lucruri.
@Messyhair
Uitaţi-vă cum se duce lumea în rahat cu oameni de genu. Eşti fată sau băiat, nu-mi pasă, dar eşti atât de nesimţit/ă...frate,la unii toţi rokerii şi motocicliştii sunt împuţiţi şi beţivi, leproşi sau drogaţi?! Ce dracu, mai bine uitaţi-vă la voi că o să vă afundaţi în rahat la cât de proşti sunteţi!.
P. S.:Îmi pare rău pentru tine, dar şi eu sunt o persoană care pune igiena pe primul loc în viaţă şi care ascultă rock şi cunoaşte rokeri şi motociclişti, aşa că...SHUT THE FUCK UP AND PUT SOMETHINK IN YOUR MOUTH!
Bye!
adriana543768654567895334 întreabă:
MadaAwwr întreabă: