| anda1313 a întrebat:

Prietena mea lucreaza la o banca, provine dintr-o familie de profesori, acum a intalnit un barbat rocker si motociclist, cu par lung, cu blugi rupti, cu haine de piele. Are multa teama in a iesi cu el desi ii place de el, din cauza ca toti cei din jur o jignesc si o umilesc din cauza aspectului si comportamentului lui de baiat de cartier. Toti sunt impotriva lui, familia ei, colegii ei, prietenii ei. O parere? Ce ati face in locul ei?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| juniper a răspuns:

Mai intai incearca sa-l cunosti, sigur este altfel decat cum l-ai descris, poate e de treaba happy

| Messyhair a răspuns:

Eu nu inteleg ceva.Adica dragostea nu are limite, dar nici chiar asa.Sa fii o fata rumoasa, aranjata, ingrijita, desteapta(mai ales ca lucreaza la banca) si sa umbli cu un nespalat(rocker, dar este acelasi lucru pentru mine dupa fizicul lor). Eu as zice da-l dea uitarii pentru ca nu ar putea sa-si faca un viitor cu el.Barbatii sunt multi pe lumea asta.Nu cred ca doar pe asta il va place o intreaga viata.Eu zic sa-i mai faceti cunostinta si cu alti barbati, poate asa o sa-l mai uite.Si sa-si ocupe timpul liber cu diverse lucruri.

| liongirl a răspuns:

@Messyhair
Uitaţi-vă cum se duce lumea în rahat cu oameni de genu. Eşti fată sau băiat, nu-mi pasă, dar eşti atât de nesimţit/ă...frate,la unii toţi rokerii şi motocicliştii sunt împuţiţi şi beţivi, leproşi sau drogaţi?! Ce dracu, mai bine uitaţi-vă la voi că o să vă afundaţi în rahat la cât de proşti sunteţi!winking.
P. S.:Îmi pare rău pentru tine, dar şi eu sunt o persoană care pune igiena pe primul loc în viaţă şi care ascultă rock şi cunoaşte rokeri şi motociclişti, aşa că...SHUT THE FUCK UP AND PUT SOMETHINK IN YOUR MOUTH!winking
Bye!kiss

| liongirl a răspuns:

SOMETHING* scuze... din caza nervilor m-a luat valul!oh go on