Pai cred ca prietena ta ar trebui sa astepte sa il cunoasca mai bine. Daca el nu cere mai mult de atat pot ramane impreuna.Insa daca cere mai mult v-a trebui sa se desparta.
Pai dupa o saptamana nu au cum sa se iubeasca foarte mult, cel mult sa se placa. Iubirea este un complex de sentimente si manifestari care apare cand doi oameni se cunosc bine, cand isi stiu si calitatile si defectele, cand au petrecut destul timp impreuna ca intre ei sa se sudeze o relatie. Uite, in relatia mea cu sotul meu, au ttrecut vreo 7 luni pana sa simtim ca ne indragostim unul de celalalt. Pana atunci ne simteam bine impreuna, invatam sa ne cunoastem, sa ne acceptam, sa ne cuplam
Ce sa-i ceara mai mult? Un sarut? Poate peste vreun an. Sex? Pai in clasa a 6 a, ea are 13 ani, deci ar mai trebui sa astepte minim 4 ani si jumatate.
Mai e mult drum pana la dragoste, sa aiba rabdare, nici nu e sigur ca vor ajunge vreodata sa se iubeasca.
Iubire intr-o saptamana este mult prea mult spus... Poate cand relatia o sa evolueze mai zic, dar e totul mult prea devreme.
Mai copii dar voi chiar nu sunteti intregi la minte...deja va ganditi la prostii... va stricati inocenta asa de mici...
anonim_4396 întreabă:
Ollyshor întreabă: