| Geannyna a întrebat:

Prieteni de pe TPU:-( Pritena mea cea mai buna ma evita si sta mereu cu alte persoane numai ca sa nu stea cu mine ce sa fac incep sa cred nu vrea sa mai fim BFF nuss ce sa fac...

Răspuns Câştigător
| ZuZzA4eVeR a răspuns:

Poi poate ai suparat-o cu ceva, ar fi bine sa o intr c se intampla, ca sa nu pierzi prietenia cu ea!big grin

3 răspunsuri:
| barbiemicuta a răspuns:

Pai gaseste-ti si tu alte persoane cu acre sa stai si sa te intelegi.nu toate persoanele sun BFF., deci.e alegerea ta:daca stai tot timpul dp ea sau alegi sa mergi mai departe cu rana in suflet care se va vindeca,,, sper ca merit vot sau fundita! sau d amandoua

| diana12345 a răspuns:

Inceraca sa vorbesti cu ea despre asta...

| Irinuka12 a răspuns:

Barbiemicuta,sa stea cu alte fete sau cu alti prieteni nu e o solutie.Geannyna,tu ar trebui,intr-o zi,sa-i spui BFF tale sa mergeti undeva in parc, cafena sa vorbiti, si s-o intrebi de ce te evita. Daca ai suparat-o cu ceva spune-i ca iti pare nespus ne rau si ca nu vei mai face.Totusi,daca s-a saturat de tine (nu cred ca e posibil) incearca s-o ignori si s-o lasi pe ea sa vina in genunchi la tine.Cand ii vei lipsi isi va da seama ca greseste /Sper sa te ajute sfaturile mele...Pwp:*Succes...Fii curajoasa!