Cu cati ai mai multi prieteni cu atat nu ai niciunul. E bine sa fii incojurat de oameni, strict in sensul informativ.Sa faci schimb de informatii cu ei, sa vezi cum gandesc, sa vezi cum le dai sfaturi si ei pe pun la dos, sa ii scoti din belele si sa privesti cum iti sapa groapa, sa le oferi timp si cand e sa primesti timp sa auzi doar tonul ocupat
De aia am ajuns sa iubesc atat de mult animalele
Prieteni adevarati e foarte greu s-i gasesti, chiar pot sa spun ca nu ar putea sa existe, toti sunt pe interes atata timp cat poate sa profite de tine, iti este prieten dar cand nu se mai poate iti intoarce spatele.
Buna eu am o singura prietena adevarata.Si sincer imi place mai mult asa.Mai bine sa ai un singur prieten adevarat decat o gasca de prieteni falsi.
Dar de ce nu poti avea o gasca de prieteni adevarati, eu de ex am o gasca de preteni care sunt prieteni adevarati, ne spunem unu altui toate problemele toate secretele etc, conteaza doar de persoana, poti avea un prieten adevarat sau mai multi sau nici un prieten adevarat...
Sincera sa fiu eu as prefera sa am mai bine un prieten adevarat decat o gasca de unii falsi.
oVeveritzaDulcexD întreabă: