anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenii mei au lansat ideea ca prin rotatie sa organizam petreceri tematice, sa mai scapam de monotonie.Pana acum a fost petrecere "roz", petrecere kitch, si eu ma gandeam ca a mea ar putea fi ceva hippie, flower-power...Ma ajuta cineva cu ceva idei? Pe bune.Fiti originali!

Răspuns Câştigător
| toto a răspuns:

Eu am niste idei dar nu ti le pot spune pentru ca am o amica care face astfel de petreceri si daca ti-as spune ideile mele nu i le-as putea spune ei si ea este mai prietena deocamdata decat tine pe care abia te-am cunoscut pe TPU laughing

4 răspunsuri:
| ioanaa a răspuns:

Am fost la petreceri in discoteci care aveau ca tema Easter Night (bine, acum a trecutlaughing), Viva la Tequila, Carnaval, white/black party, comunist party (atunci sa vezi ce misto a iesit laughing), Fashion Perfomance (am avut o prezentare) si cam atat. Sunt idei misto, si toata lumea se costumeaza si se distreaza.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar vreau idei aici! Vreau sa organizez ceva, si am nevoie de un intreg scenariu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumit Toto? Acum poti veni cu ideile.Beep si arunc cheia (asta dupa ce ma trezesc). La cafea spui tot, ca nu te-am facut mumos cu fundita aia degeaba...