Afirmatia este adevarul in cea mai pura forma. Familia oricum ar fi ea iti este alaturi la greu. Prietenii vin si se duc, stadiul lor se schimba din prieten bun in dusman sau doar amic, insa familia ramane mereu familie.
Este perfect adevarata, familia este intotdeauna alaturi de tine, nu te tradeaza niciodata.
Preferata mea este alta: "prietenii se aleg, dar familia nu". adica familia buna sau rea trebuie sa o suporti pana la moarte.
din pacate nu am cea mai acceptabila familie dar ne suportam unii pe altii.
Da, familia te accepta asa cum esti -cu bune si cu rele. Familia nu te tradeaza, familia te iubeste, te ajuta, se sacrifica pentru tine. Prietenii...mai rar cu asa sentimente!
"Prieteniile vin si pleaca"-afirmatia aceasta adevar graieste."Familia ramane pentru totdeauna"-nu prea cred, familia se poate destrama din cauza conflictelor sau a unor intamplari neplacute.Si chiar daca familie nu mai este unita membrii acesteia pot discuta in continuare cu intelegere si iubire.
Este adevarata. dar cand te casatoresti cu iubitul tau, va trebui sa faceti abstractie fiecare de familia lui si sa va faceti propria familie puternica, curata si trainica.fiindca multi se despart din cauza lui mamica si taticu, sau din cauza celui mai bun prieten. aveti grija si vegheati, impreuna la cinstea si linistea familiei VOASTRE, si luptati impotriva lumii si familiilor din care ati plecat si care din egoism va vor ajuta pana va vor desparti. o spun asta din proprie experienta, a mea si a altora.
anonim_4396 întreabă: