Eu te injuram in romana, ca sa intelegi ce vreau sa iti spun.
¨Prietenul meu ma iubeste enorm de mult¨. dar tu, esti in stare sa-l lasi de la o vorba spusa la nervi? Woaw. ce tare il iubesti...
@madutz90, cand accepti cu adevarat ca un baiat te iubeste?
Ca din descrierea ta am inteles ca si daca iti aduce o bucata de pe Marte, nu e o dovada suficienta ca te iubeste.
Dar tu ai fost vreodata nervoasa si ti-au scapat cuvinte care nu trebuiau rostite?
Buna, la nervi omul spune multe, chiar uneori exagereaza si poate spune lucruri care nu le crede, multe fiind neadevarate doar la nervi... daca va iubiti, nu ar trebui sa pui atata la suflet, stiu ca nu e frumos sa fi injurata, dar atata timp cat nu se intampla foarte frecvent, eu cred ca merita o sansa...si eu cate nu am spus la nervi...
Eu consider ca atunci cunosti cum om... cand este intr-o situatie de criza/la limita, nu cand e calm si linistit. Poti sa-i mai dai o sansa, dar sa-i spui ca data viitoare e gata.
Si noua ne mai scapa cate o perla care ii raneste, incat ar prefera in schimb o injuratura! Asta e! Important este daca regreta si sa nu se mai repete ori de cate ori va veti certa. Daca il iubesti si tu la fel demult, ii poti trece asta cu vederea...este o persoana mai impulsiva, iar asta nu inseamna ca nu te iubeste.
Nu cred ca ar fi potrivit sa-l suni...stiu ca nu ar trebui sa fie orgoliu in iubire, dar uneori trebuie sa pui niste limite, altfel nu va invata nimic si va repeta greseala.Probabil se simte prost, de aceea nu te-a sunat. II este teama de reactia ta, stai linistita, te va cauta. Dar nu-l suna tu! Iti zic din proprie experienta ca asta ar fi o greseala...la fel cum tu nu rezisti si simti nevoia sa-i vorbesti, ar trebui sa fie si el...atunci asteapta momtentul cand te va suna el.Si daca nu o va face, cu parere de rau, inseamna ca sentimentele lui nu sunt la fel de puternice.
Nu cred ca trebuie sa exagerezi. Cand se cearta, oamenii spun multe chestii aiurea pe care le regreta mai tarziu. Daca tu nu il jignesti cand va certati, asta e foarte bine, inseamna ca te poti controla. Insa nu multa lume poate.
Ai putea sa vorbesti cu el si sa-i explici ca ti-ai dori foarte tare sa incerce sase controleze si sa nu-ti mai vorbeasca urat.
Dar gandeste-te ca e normal ca la nervi oamenii sa reactioneze altfel decat in mod normal. Poate si tu faci asta fara sa realizezi. Doar vorbeste, nu iti face rau. daca ar deveni agresiv, atunci ar fi o problema. Stai linistita, asta nu inseamna ca nu te iubeste!
Nica esti sigura ca iubirea asta a prietenului tau nu-i ceva de suprafata? E posibil sa nu simta iubire pentru tine dar sa fie un actor foarte bun. Multi baieti din ziua de azi spun ca iubesc din tot sufletul dar adevarata iubire o vezi atunci cand va certati sau apare un obstacol in relatia voastra. Nu cred ca trebuie sa mai fii cu el. Spui ca el nu se mai controleaza la nervi si scapa cuvinte urate, pe care sigur nu ar vrea sa le spuna... dar daca intr-o zi iti va scapa la nervi o palma? Il vei ierta? Sincera sa fiu nu merita sa fii cu el daca nu se poate controla la nervi. Totusi..esti iubita lui si ar trebui sa te trateze ca pe o printesa. Dar unei printese nu i se aduc injuraturi in loc de momente tandre.
Parerea mea e ca nu te merita. un barbat care are curajul sa te injure, e in stare de multe. daca il ierti o va face si a doua oara si tot asa. arata-i ca esti mult mai buna decat el, ca te respecti si ca astfel nu vei sta langa un barbat care nu te stie aprecia ci iti vei continua viata alaturi de cineva care stie adevaratul sens al cuvantului "respect". poate sa fie cat de multa iubire daca nu exista respect pentru ca iubirea incarcata de jigniri va muri oricum.
Inca nu m-am despartit de el. In schimb a trecut 1 zi si nici macar nu m-a sunat nimic.Tot el face pe suparatu? Tot eu sa-l sun? Am vorbit cu mama lui si mi-a spus ca a fost suparat toata ziua.Inca astept sa ma sune daca are placerea.