S-a dus si el cu baietii sa vorbeasca ca intre barbati, daca nici ei nu aveau prietenele acolo sau macar sa fie prezente alte fete nu ai de ce sa fii suparata, e o activitate doar intre ei, nu trebuie sa fiti 24/24 unul langa altul, e sanatos sa existe si activitati extra cu prietenii intr-o relatie, s-a dus sa bea ceva, sa manance un gratar, cateva ore fara el zic ca nu mori de dor. Mie nu mi se pare nimic deplasat, repet, si barbatii au nevoie de spatiul lor pe care sa il petreaca cu prietenii la o bere, un meci, un gratar etc.
Nu mor de dor dar m-a lasat singura acasa. Ma simt obosita psihic ca sunt singura acasa. Nu m-am mai dus la tara la parintii mei ca am fost suparata ca nu m-a luat si pe mine
Esti tu mai sensibila probabil. Cum am mai zis, daca erau doar baieti stransi acolo chiar erai cumva in plus, probabil aia a fost si ideea lor sa petreaca putin timp liber doar intre ei ca cine stie cand se mai vad. Spune-i sa iesiti undeva prin oras azi daca are chef sau daca nu, weekendul viitor sa-l petreceti amandoi undeva ca sa te impace si pe tine dar trebuie sa intelegi ca este esential ca fiecare sa aveti timpul vostru petrecut cu prietenii chiar si intr-o relatie.
Asta e comportament de homosexual
Asta e comportament de disperata d-aia toxica care vrea sa controleze, sa vada tot ce misca, doamne fereste...
Poate că prietenii lui sunt mai gagicari și nu a vrut să își facă singur rău. Dar, dacă afli că aceia au venit insotiti de partenere si doar el te-a exclus, atunci e lipsit de bunul-simț. Ori, nu te iubește, ori se rușinează cu tine.
Deci stai asa...tu ii zici ca poate pleca singur și după te superi ca nu te-a luat și pe tine... mișto
Da, problema era ca nu am vrut sa dorm la parintii lui pentru a nu avea discutii. Dar nici nu a cautat o rezolvare. Acum stau singura intr-un apartamemt in oras, nu am cu cine iesi ca am prietenii la tara.
Pai din moment ce merge la părinți și tu nu vrei acolo, ce rezolvare sa fie?
Eu te lăsam cu totul în locul lui
Păi bre e foarte clar de ce a plecat singur, ca să nu dea coronavirus la tovarăși.
Intr-o relatie exista uneori momente de singuratate, momente cand partenerul nu e alaturi de tine si el se distreaza fara tine. Da, e neplacut dar nu se poate sa stai tot timpul lipita de el. Lasa-i libertate si bucura-te si tu de libertate. Nu fii dependenta de el!
Faptul ca acum esti singura e rezultatul deciziilor tale. Tu i-ai spus sa mearga si tu nu ai vrut sa mergi in casa parintilor lui. Daca mergeai, acum nu mai erai singura, indiferent care ar fi fost comentariile altora.
E posibil si sa nu-ti fi placut acolo, deci bucura-te de decizia ta si de momentele tale de singuratate. Fa ceva ce-ti place! Nu mai fii suparata pentru ca frustrarile si nemulțumirile strica relatiile.
Daca tu i ai zis sa plece singur e normal sa faca asta. Daca vroiai sa mergi trebuia sa zici. Daca la gratar sunt doar baieti oricum era destul de normal sa mearga singur. Relatiile in care partenerii se sufoca nu sunt fericite. Functioneaza daca sunteti asemanatori, si genul care stau mereu impreuna dar sunt si oameni care au nevoie de spatiul lor si sa mai iasa si cu alte persoane, lucrurile astea vin de la sine.
Parerea mea e sa-ti faci proprii prieteni si sa nu mai depinzi atat de iubitul tau. Serios acum, ai 14 ani?
Am 23 in pana mea
Trebuie sa te maturizezi. Din ce inteleg din comentarii, el a zis ca nu pleaca fara tine, tu i-ai zis sa plece, el a plecat si dupa tot tu ai fost suparata. Trebuie sa iti faci proprii prieteni si sa gasesti activitati de facut in orasul ala fara iubitul tau.
Deviezi de la subiect, esti pe langa
Salutare, prietenul tau nu a procedat corect ca a iesit fara tine in oras, eu as fi de parere ca trebuie sa ii spui ceea ce simti adica ca te-a jignit ca a plecat fara tine si sunt sanse sa te ia dar mai am o parere ca el a plecat undeva cu numai barbati si cred eu ca nu erau femeii si de aia cred ca nu a vrut.
sper ca ti-am fost un pic de folos
M-a vazut dimineata ca m-am suparat ca nu vin si eu.
Si ce a zis?
Mi-a zis ca el nu pleaca fara mine la gratar si eu i-am spus sa se duca. Putea sa mi spuna sa vin si eu si ca rezolvam unde sa dormim dar nu i-a pasat. Mi-a spus mai mult de forma. Problema era ca o sa dormim in casa parintilor lui si au mai fost discutii cand am dormit la el. Parintii lui sunt plecati. Nu am vrut sa dorm acolo pentru a nu mai avea discutii. El s-a dus si acum stau singura in apartament, simt ca ma obosesc psihic. Nu prea a-si crede ca e si cu fete. E si foarte imagur, parca are minte de copil, nu stiu ce sa fac
Asa este dar am mai stat cu prietenii lui. Avand in vedere ca stia ca o sa raman songura in apartament nu trebuia sa ma lase singura
Imi pare sincer rau pentru tine dar aici deja nu stiu ce sa iti spun, eu as crede ca trebuie sa ii atragi multa atentie si poate si el o sa iti atraga, dar spui ca nu a iesit cu fete si ma gandeam ca a iesit cu baietii si credea ca nu o sa iti fie asa de interesant dar eu cred ca unde merge si el sa doarma sa mergi si tu si sa nu te implici in discutii, sa stai numai langa el.
scuze pentru greseli si toate cele bune, sa fii puternica si sa faci fata oricarei provocari dificile!
Deci el a zis că nu se duce fara tine, tu i ai zis sa se duca și acum tot ți supărată? Pai daca a zis că nu se duce și nu vroiai sa te duce de ce nu ai tăcut?
Sunteți amândoi niste copii, nu doar el
Mergi la o prietenasi suna cu video, vezi daca ii place.
Am sa- i spun si vom rezolva
A fost vina mea, eu nu mi coordonez cum trebuie timpul liber
E bine că ai găsit cauza și rezolvarea problemei
Multumesc
Urat, de ce stai cu un taran? Ce face cu baietii de e asa top secret? Eu zic ca o data pe an nu murea sa mergi si tu cu ei (bineinteles nu singura intre baieti sa mai aduca si ei iubitele daca nu sunt niste virgini)
Sunt virgini. Sunt ca niste copii, mici eu nu-s mai matura dar am 22 de ani
Nu a fost în regulă ce a făcut, mai ales că știa că rămâi singură. Pune mai mult preț pe prietenii lui decât pe tine. Mai bine rămâneți doar prieteni, asta în cazul în care dorești să fiți mult mai apropiați.
Cand ajunge oricum il iau la intrebari , sa vad ce gafe mai face si dupa vad
Cum dorești dar din câte îmi dau seama nu merită să-i dai vreo șansă. Adică dacă de pe acum se comportă așa sigur la fel o să se comporte și dacă ar fi sa deveniți iubiți
TheLoneyOne întreabă: