anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prima mea intrebare este: Ce parere aveti de lanturile cu zale ca pandativ si cu o biluta. ceva in genul acesta
https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/......0802_n.jpg
eu mi-am luat unul iar parintilor mei nu le prea place deoarece e cam gros, e dublu fata de ceea ce e in poza aceea, iar zalele sunt mult mai mari. a costat si destul de mult, ajungand la 25 de milioane, si mie chiar imi place, eu avand un stil pe care unii, sau majoritatea oamenilor nu il prea agreaza. imi place sa port mult aur, de la inele si bratari groase pana la lanturi si cercei. deisgur, totul pana la limita penibilului. spre exemplu, la scoala port decat lantul acesta si un inel decent de aur. credeti ca este ok? cum as putea sa-i fac pa parintii mei sa le placa, sau sa se obisnuiasca cu noua mea achizitie? mereu imi scot ochii din cauza asta, si al stilului meu. (de parerea colegilor de la scoala chiar nu dau doi bani, dar cand vine vorba de parinti stiu ca ei doresc tot ce e mai bun pentru mine si ca nu o spun "la misto" sau din invidie, cum fac majoritatea persoanelor printre care si colegii mei! referindu-ma in general, nu doar in cazul acesta!)

1 răspuns:
| Persuulmeu a răspuns:

Recomand sa Achizionezi unu dintr-un metal inoxidabil deoarece poti face iritați și de pe un niste de încredere eu am cumpărat unul de pe un niste de care nu auzisem până la acel moment ghici ce am plătit în avans și ghici ce au trecut 2 ani și laptisorul Ia-l de unde nu-i