In decursul acestu an, mi s-au intamplat multe lucruri extraordinare ( iubirea, atentia si grija unui barbat extraordinar, prietenia unor oameni complecși si minunati, repozitionarea unor relatii pe care le credeam terminate).
Pe langa chestiile materiale ( care, nu te mint, ma bucura), am primit azi de dimineata un apel telefonic de la prietena mea cea mai buna, plecata peste mari si tari. Pe fundal, se auzea vorbaria Micutului in varsta de...4 luni. De nepretuit!
Altfel, cred cu tarie in existenta miracolelor si a evenimentelor uluitoare, mi s-a demonstrat in decursul anilor ca acestea nu sunt vorbe in vant, iar de Craciun, multumesc pentru ele.
Craciun Fericit!
Bine ai venit in lumea mea ExistaMosCraciun! Meriti din plin fundinta! sunt de acord cu tine! e cadoul pe care l'am primit anul acesta, in final sunt fericita, extrem de fericita! Craciun fericit!
Bon jour madamme, mie asa zis mos craciun (care a fost maicamea in persoana) mi-a adus ce a putut chiar daca nu vroiam m-a multumesc cu ce am primit (un portofel de piele si un hanorac de iarna cu gluga). Mai ales viitorul ti-l faci asa cum gandesti pedegeaba stai sa astepti miracole sau sa te tot rogi la Dumnezeu doar el nu prea are timp sa ne ajute in orice ocazie asa ca uite un documentar romanesc legat de legea atractiei: http://idezvoltarepersonala.blogspot.com/......ctiei.html
Asta am descoperit anul acesta, ca miracolele sunt un cocktail de voita, ratiune si acel ceva inexplicabil. stii...cadourile sunt magice cand sunt din inima. so, mama ta ti'a oferit doua cadouri magice. madame e corect Craciun fericit! merci pentru link
Ma bucur ca cunosti acest mister al vietii, acum noi suntem ca un fel de Dumnezeu care manipulam viitorul si facem ca totul sa fie cum dorim chiar si jumatatea pe care o vom avea putem sa stim unde va munci ce par va avea, etc. greu de crezut dar adevarat.
Ah! ce bine! si zi, putem determina ca persoana care ne'a luat inima sa ne'o ofere inima sa? intrebare adolescentina, ayayayaya!
Gandind cum va arata cu cat mai mult iti concentrezi gandul si stii unde va munci chiar si unde esti tu o poti intalni, asa va fi.
L'am intalnit deja dar sa zicem ca jocul seductiei continua ayayayya ce adolescentina sunt ! stiu ca puterea gandului este imensa, l'am probat de atatea ori si de fiecare data am avut ce am dorit mai profund si mai sincer. merci de a'mi fi adus aminte
Ce amuzanta esti cu ayayaya, acum si eu ma gandesc la 70€ ca am nevoie de ei si sa ii am in cel mai scurt timp.
ayayaya face parte din cockteiul ce se cheama eu, akacho, 70 de euros, atunci universul iti va oferi 100 ah! nu trebuie sa limitam dorintele, ci sa zicem crezand si actionand ca si cand am avea acel ceva insa nu oferind limite de timp am invatat ceva azi!
Imi dai id-ul tau ca sa nu mai asteptam aici raspunsurile care le punem?
Am doar adresa mail anamaria.stan5@gmail.com
Vad ca nu esti online, iti zic aici: limita de timp poate sa fie dar nu de pe o zi pe alta pentru ca nu da roade, in cateva zile da cu cat mai mult te gandesti la acel lucru cu atat mai repede se implineste sau de exemplu in ianuarie pe la sfarsitul lunii ai nevoie de o adeverinta medicala sa zicem, o obtii fix la sfarsitul lunii.
Nu sunt online pentru ca utilizez doar mailurile da...e adevarat cu timpul si totusi ei zic sa nu punem limite...
Nu am id pentru ca discut doar prin mailuri! si deja l-am dat mailurile le utilizez zilnic si foarte des
Daca te referi la bani iti spun eu ca asa va fi, nu neaparat cu partea financiara ci cu orice imi doresc asa se intampla numai ca sunt fel si fel de persoane in lumea asta care nu cunoaste legea atractiei dar ele tot atrag lucruri bune/rele. Daca toata lumea ar fi optimista toti eram bogati si nu era foamete, boli, saracie, etc.
Sal, eu miracole sau evenimente 'uluitoare' nu am vazut, paradoxal, in contrast cu intrebarea ta, am primit mai degraba confirmari ale unor convingeri personale. Pot sa spun ca am 'resimtit' o superficialitate mai profunda ca in ultimi ani, in ceea ce priveste sarbatoarea Craciunului. Am 'resimtit' cu cat esti mai atent si vrei sa stai aproape de persoane, cu atat ti se par mai indiferente.
Am invatat ca respectul se castiga impunandu-se, cu cat ai mai multa constiinta cu atat e mai rau pentru tine, iar cel mai important lucru, identitatea. Sa nu iti abandonezi propria persoana si principiile.
Totusi pentru mine anul asta Craciunul a fost la fel de magic ca intotdeauna, magia serii de Ajun cand totul ti se pare diferit, simti ca in interiorul tau ceva se schimba. E cea mai frumoasa noapte din an, de o liniste si magie incredibila.
Craciun fericit!
Ah superficialitatea exista din pacate, depinde de noi ce vrem: sa fim profunzi sau superficiali... Ajunul este o seara pur si simplu seduizant de profunda. Craciun fericit si merci pentru raspuns
Nu imi dau seama ce intelegi prin optimism, pot sa spun ca daca toata lumea ar fi cum sunt eu de Craciun ar fi cu totul altceva. Nu intru in detalii ca sunt obosit Vb altadata.
Sa imi spui si daca ai 'castigat' ID-ul si pentru cat timp. ciao
)))) ce idee la el: "sa mi spui daca ai "CASTIGAT"idul si PT CAT TIMP" ) sunt o persoana deschisa my friends, so nu e vorba de castigat ceva ayayyayay! cat despre suferinta din lume, da, daca am fi buni ca in seara de craciun, lumea ar fi mai frumoasa, si da sacrificiul este pretul succesului insa;. prefer sa cred ca sacrificul real este cel implicat de faptul ca trebuie sa asteptam realizarea dorintelor
Si mi piace multo parlare italiano eh vezi tu prefer rafinamentul la vulgariatea cotidiana si pasiunea luminoasa la pasiunea intunecata. da, am o identitate pe care am lucrato multi ani si da am incredere pentru ca viata inseamna incredere. da sunt aroganti in mare parte da uite ca am intalnit si francezi come nel Italia :p incantata Dan, eu sunt akacho, prefer sa imi pastrez anonimatul am motivele mele hihi, nu oi lua rau.