| Lovepoison a întrebat:

Prin prea mult bun-simt se poate ajunge la naivitate?

6 răspunsuri:
| Al3Kss a răspuns:

Daaa 100% se ajunge in adevaratul sens al cuvantului si in plus esti si luat de fraier dar asta doar fiindca sunt prea multi badarani si semidocti pe lume. Bun simtul este o notiune care nu se aplica la societatea asta si nici nu sa aplicat vreodata in trecut si iti garantez ca n-ai sa apuci clipa aia din viitor cand o sa fie o notiune cat de cat cunoscuta societatii per ansamblu!

| AndaWest a răspuns:

Te iau altii de prost daca esti prea bun

| Lololol01 a răspuns:

Da, asa e. Asa mi se intampla mie, am fost prea buna cu toti, si se foloseau de mine, iar eu nu puteam sa ii refuz, din prea mult bun simt, evident. Trebuie sa ajuti pe cine merita, sa nu dai tot din tine pentru niste oameni idioti care se folosesc de tine! Cum a zis si@AlEx, in lume sunt multi badarani ce te iau de fraier. Trebuie sa devii egoista cu cine merita, nu ii lasa sa se foloseasca de tine, trebuie sa ai bun simt si fata de tine, fata de persoana ta! Asta se intampla nu din cauza ta sau a caracterului tau, ci din cauza oamenilor idioti, care nu stiu ce ala bun simt!

| Popescuanda a răspuns:

Da, de cele mai mute ori, si totul din cauza oamenilor badarani... sad

| mefree2fly a răspuns:

Se pare ca da.in ziua de azi trebuie sa fi ''tare in gura'' ca sa poti supravietui in societate, trebuie sa fi tupeist si nesimtit ca sa te poata considera cineva ''cool'', daca esti prea bun/a si corect/a o sa pierzi in viata multe...pacat.

| mefree2fly a răspuns:

Welcome to our society. You will be judged on what you wear, what you look like, how you act, and your imperfections. Enjoy your stay. happy