| RAY a întrebat:

Privind spre metrosexualii din ziua de azi ma intreb oare trebuie sa definim ce inseamna a fi barbat?

Intrebarea e: ce inseamna a fi barbat?

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

A defini înseamnă a limita.

| T0T a răspuns:

Acum depinde cât de metrosexuali. Adică dacă ești un monosprânceană e absolut indicat să te mai pensezi sau dacă ești Wolverine să te mai epilezi din când în când. Mi se pare aiurea să fii prea prea, dar uneori e necesar. Sunt bărbați care chiar întrec limita și îmi amintesc de o trupă japoneză de care zicea Daisu odată și nici nu puteai să îți dai seama dacă sunt femei sau bărbați :)) Totuși fiecare face ce vrea, fiecare se exprimă cum vrea și cum poate. Cam ăsta e efectul societății din ziua de azi pe noi. Nu mai poți da o definiție exactă azi a bărbatului, nu prea mai poți generaliza că femeie sau bărbatul trebuie să fie așa, poți da o definiție doar a fiecărui individ în parte. Mulți devin mai degrabă muieri, e un fel de feminizare a acestuia și în unele cazuri femeile devin mai bărbați.

http://www.stilmasculin.ro/feminizarea-barbatului/

Răspuns utilizator avertizat
| Ciumpi35 a răspuns:

Cred că bărbăția a ajuns să fie reprezentată doar de aspectul fizic. Din punct de vedere psihic suntem foarte diferiți. Fie din cauza modelelor din societate care mai de care, fie din cauza dorinței din ce în ce mai mare de a-i face pe plac femeii. Dacă acum 30 de ani să zic, sensibilitatea era un defect, acum toți încearcă să o scoată la iveală pentru că e drăgălașă, e la modă. Până la urmă contează stima de sine. Dacă tu te consideri bărbat, atunci ești.

| Metan a răspuns:

Metrosexuali?
Mi-ai amintit de un meme ce il vazusem mai demult pe facebook: "Parerea mea despre baietii care se epileaza e ca sunt femei de treaba". laughing

Întrebări similare