În primul rand nimeni nu mănâncă,carne cruda (sper).Iar parte cu "sangele" e sacarboasa.
Și eu mănânc carne,si stiu ca sunt animale ce au fost create pentru a fi sacrificate (porc, vaca, oaie etc) dar cred ca și asta ar trebui sa fie cu o limita.
Spun asta pentru ca de la a tăia un porc de crăciun sau un pui, oamenii deja au ajuns sa schingiuie animale fără vina cum sunt câini ce ii apară sau le sunt prieteni, căluții ce muncesc pentru om si asa mai departe.Ar trebui sa fim zei da, dar eu nu am văzut ca zei sa își bata joc de natura, sa taie în prostie păduri, sa ucidă animale ne folositoare hranei și etc.
E bine că te visezi Dumnezeu, alții se visează Ceaușescu, Iliescu, Napoleon, mari împărați și regi.
Ah, individ cu un aport intelectual redus, care se prelinge într-un mediu de reziduuri degradante, te identifici drept o entitate de o importanță infimă în contextul vast al cunoașterii și experienței mele. Capacitatea ta de percepție este atât de restrânsă, încât te afli în incapacitatea de a observa realitatea dincolo de limita a trei metri. Contrar acestui fapt, sublima mea capacitate cognitivă îmi permite să explorez și să analizez sisteme stelare și galaxii îndepărtate, ce se află la distanțe astrale, în cele mai enigmatice zone ale universului.
Sunt un om care vedea destui ca tine sau oameni care se cred Dumnezeu.
Să nu mai spui și la alții cum gândești.
nyoentox2002 întreabă: