| andrey2012 a întrebat:

Priviti pe cina da vina premierul interimar Ungureanu(alta marioneta a lui base) pentru faptul ca unele localitati sunt ingropate la propriu in zapada si nu sunt inca dezapezite:
http://www.gandul.info/......it-9226888
Voi ce ziceti...are dreptate?

4 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

Nu mi se pare ca are dreptate.
El cere ca oamenii sa ajute la deszapezire, dar inteligentul nu se gandeste ca majoritatea oamenilor sunt batrani bolnavi si copii.
Ei si-au deszapezit casele cat au putut, zapada fiind imensa, era logic ca la un moment dat sa ceara ajutorul cuiva.
Acum idiotul numit "premier" da vina pe ei ca-s prea lenesi.raised eyebrows
N-au mancare, n-au apa, cu caldura stau prost, sunt de-a dreptul napastuiti.
Dupa ce ca trimite "ajutoarele" alea dupa nu stiu cate zile, tot el face gura mare.Banuiesc ca lui i s-ar parea mai simplu sa astepte blestemata aia de primavara ca zapada sa se topeasca, iar el sa-si tina curu' la caldura pana atunci si de restul sa-l doara in ****, cum de altfel se intampla.
Un alt inteligent care a primit putere dar e prea prost ca s-o foloseasca constructiv.

| andrey2012 explică (pentru ToKen):

E adevarat si totodata revoltator...s-au alocat o groaza de bani pentru dezapezire, bani care cine stie unde s-au dus si in loc sa taca din gura, aces "om" isi permite sa critice oameni care probabil au mancat intr-o saptamana cat a infulecat el la un pranz.Incredibil.

| ToKen a răspuns (pentru andrey2012):

Oh, dar stai, el mai spune si ca: "Nu putem plati lenea la nesfarsit"
Prietene cred ca trebuie' sa te simti putin cu musca pe caciula, nu crezi ca stai cam confortabil in acel scaun nefacand nimic?
Peste tot e plin de parveniti si demagogi infecti, au devenit o cangrena a societatii.
Subiectele de genul ma intriga mereu de aceea nu le abordez, doar ca individul da dovada de o nesimtire imensa cand face declaratii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ungureanu e un tampit spunea la tv ca e vina oamenilor ca nu au dat la lopata. Deja mie nu imi mai inspira incredere asta