Nu ascult manele, deci nu ma deranjeaza.Nu imi plac. Dar nici nu am de ce sa condamn pe cineva pentru ca asculta. Poate ca eu ascult rock...house sau alte genuri si altor oameni nu le plac, dar nu au niciun drept sa imi interzica sa ascult ce vreau.Fiecare asculta genul de muzica care ii place.care il caracterizeaza.Eu sunt neutra.
Mie nu imi plac desi in unele situatii obligata de imprejurari le ascult, dar nici nu ii pot condamna pe cei ce iubesc manelele, fiecare cu preferintele lui...
Cea de care cu totii ar trebui sa fim, cea de mijloc. Nici pro, insa nici contra lor. Mai ascult din an in paste o manea, fie obligat de circumstante, fie ca-mi place. Numai bine Hinata hyuga.
Pro nu cred ca exista petrecere fara manea.rar sa nu fie
voi credeti ca toti care canta manele sunt tigani si toti care asculta sunt cocalarii si pitipoancele, ceea ce nu e adevarat
oriqum majoritatea asculta manele chiar daca nu recunosc eu recunosc, ascult manele
doamne cand ii aud p unii 'vai eu nu asc manele' da d unde k asculta, m-am uitat in mp3 unui baiat care zice ca e 'rocker' si ca nu asculta manele deloc, ghiciti ce am gasit in mp3.manele bine ca erau si alte melodii d alt gen, dar am gasit manele.
Nici pro nici contra. Ascult unele manele care mi se potrivesc, dar unele sunt chiar aiurea..Nu stiu..fiecare cu preferintele lui...
Nu ascult dar nu sun t contra ele. Manelele au plecat dintr-un punct inalt.Acum parerea ta.
~~Gusturile nu se discuta!~~~
Sincer nu ma deranjeaza daca cineva asculta manele atata timp cat nu este in apropierea mea si nu da "muzica" la maxim! la mine in casa nu s-a auzit manea cat timp am fost eu acasa asta este clar, mie m-i se pare de prost gust dar ce sa facem toti trebuie sa traim din ceva. nu?
Sunt cam contra dar sunt de acord cu fata de deasupra (are numele prea lung)... fiecare cu gusturile lui dar nu putem obliga p nimeni sa alsculte ceva anume... Am colege in clasa care se cearta toata ziua pe un subiect :Unele vor si manele la banchet altele nu vor... Pe mine nu ma deranjeaza o manea la o petrecere undeva. In fond... trebuie sa-i impacam pe toti, nu?
Gusturile nu se discuta, dar manelele nu se pot numii de bun gust. In ele vorbesc doar despre dusmani, aur, bani, de parca ar fi ultimul lucru de pe pamant. Mi se pare o prostie. Sunt contra.
Nici pro nici contra...fiecare asculta ce vrea...asa cum ii judecam pe unii ca asculta manele, asa pot si ei sa ii judece pe altii ca asculta.nu stiu...house...fiecare asculta ce ii place
Eu una sunt contra.parca se promoveaza prea multa prostie in "melodiile" manelistilor.
Ollyshor întreabă: