Eu personal voi fi ANTI-AVORT pentru. totdeauna deoarece e o crima sa omori un sufletel plapand. Fara sa ii dai ocazia sa devina o comoara.Comoara sufletului tau!
GBU >
myhaitza93, pot spune cu mandrie ca mi-e scarba de cei ca tine! Ce dracu ai vrea sa faca o pustoaica de 13-16 ani care ramane insarcinata? Din inconstienta, viol, esecuri, ete ca se intampla! Ce dracu ai vrea sa faca o mama care stie ca va naste un copil cu un handicap? Sa nasca si sa sufere atat copilul, cat si parintii? Daca nu gandesti, nu mai comenta ca nu-s in pase bune la ora asta si chiar nu am chef de inca unul ca tine.
Daca mama ta si-a tras-o cu taica-to si-a ramas insarcinata inseamna ca e tarfa penala? Nu prea cred. E femeie, are demnitate, respect de sine. Daca nu isi poate permite un copil sau alte chestii de acest gen, la avort.
Pro. Daca ai complicatii sau chestii si trebuie sa faci avort, ce faci? Daca esti violata ce faci? Daca pur si simplu e o greseala gen "s-a rupt prezervativu`" ce faci?
ANTI acum si mereu o sa fiu! Copilul acela nu a gresit cu nimic, plus ca este pacat!
Anti-avort atat pentru copil cat si pentru mama! Copilul este un dar de la Dumnzeu!
Ce o sa faci cu copilul chiar daca ai 13-14 ani? O sa-l cresti!
Pentru ca indiferent cum l-ai nascut, este o binecuvantare!
Cum sa omori un om, un biet copilas.care nu e vinovat de oamenii care traiesc in lumea asta?
Niciodata nu voi fi pro! Mare pacat sa omori un om, dar atunci un biet copilas?!
Andreea_8014 întreabă: