Cand intri in asemenea magazine te izbeste un miros greu si in momentul acela ies automat afara. Nu cumpar niciodata nimic, mi-e greata cand ma gandesc ca lucrurile alea au mai fost folosite de cineva.
Pro...sincera să fiu am multe haine second-hand. Pur şi simplu acolo găsesc lucruri care sunt pe placul meu şi sunt de mai buna calitate decât în alte magazine. Dar sa fie cât de cât un second bun...nu'mi place să intru într'un'ul care are toate hainele aruncate una peste cealaltă şi să dai 50 bani pe un tricou călcat în picioare de 20 de oameni.La noi în oraş sunt câteva foarte bune. într'adevăr sunt puţin mai scumpe.cam de la 20 lei în sus dar se merită
Eu sunt pro, mi-am luat niște haine de firmă și de o calitate foarte bună, nu mă jenez, nu îmi este rușine, să -mi cumpăr haine second-hand.
Pro, pentru ca unele haine sunt dragute si ieftine, dar si de firma. Nu ma feresc ca au purtat si altii, ce legatura are?
Pro. dar si contra.Pro' pentru ca acolo gasesti lucruri unice.pe care nu multa lume o are.sunt cateodata lucruri chiar dragute . Dar sunt si contra.ca nu stii pe unde le'au tinut si unele sunt murdare.
Contra.Pentru ca nu sti cine lea purtat inaintea ta si ce boli a avut. S
Contra. Nu pentru ca m-ar da banii afara din casa, ci pentru ca imi place pielea mea asa cum e. Hainele de la second au fost purtate si nu stii cu ce ciuperca sau alta boala de piele te poti alege.
Prefer haine mai ieftine, pentru ca nu firma face omul, dar noi. Mai bine sanatoasa si lipsita de griji decat cu haine de firma si umbland pe la dermatologi. Cunosc persoane care au patit-o urat, probabil altfel nu m-as feri asa.
Daca iti doresti neaparat haine de firma uneori sunt reduceri destul de maricele, iti iei mai putine, iesi mai ieftin si pe deasupra scapi si sanatos/sanatoasa.
De ce toti se arunca la haine...second hand poti cumpara si o masina si electronice si multe altele.
AndrewTate7789 întreabă: